baca30 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam!!!! mój problem polega na tym iz wczasie gry multiplayer w ET lub CoDa po około 5 minutach zawiesza mi sie cały komp!!!i musze robic restart systemu!!! działo mi sie tak na starym sprzecie tz od pewnego czasu i dzieje mi sie tak teraz po wymianie bebechów mojego komputera!!!szukam przyczyny ale nie potrafie sobie z tym poradzic!!!! nic sie nie przegrzewa pamiec przetestowałem memtestem sytem pracuje stabilnie.moge grac spokojnie na single player nic sie nie wiesza!!!wymieniłem procek płyte i pamiec i dalej ten sam objaw!!!czytajac inne podobne tematy zasugerowałem sie ze moze to byc zasilacz!!ale dalej nie mam pojecia czy ma jakis zwiazek zasilacz z gra online!!system młody niedawno postawiony!!zadnych wirów przeskanowany!!!itd!!!gry reinstalowane po kilka razy ! instalki z róznył zródeł!!!cod orginalny!!zadnych niebieskich ekranów!!!! wie ktos moze moze ktos cos zasugeruje!!!! mój config: epox 8rda3+pro na nfoce2 shapire radeon 9550 128mb/128b amd sempron 2500 socet a ddr 512mb pc 3200 hdd samsung 80 hdd samsung 40 nagrywarka tica i dvd rom zasilacz rubikon 300x 300 watt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrag21 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a sprzet podkrecałes jakos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zasilacz :D :D to chyba nawet jest gorsze od codegena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zasilacz :D :D to chyba nawet jest gorsze od codegena. 1404504[/snapback] Od codegena nie ma nic gorszego :wink: :wink: A ten rubikon to na serio jakiś chyba chłam i jeszcze przy takim sprzecie :mur: może jeszce o/c robił takie extreme :mur: :mur: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zmień zasilacz na jakiś firmowy 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 codszajs rubikon = de sejm szit tylko nalepka inna tak czy owak do wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca30 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a sprzet podkrecałes jakos ?? 1404503[/snapback] nic nie kreciłem!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to jest wina direct x , sterów do grafy albo procka , mój qmpel miał podobny problem i całego kompa wymienił .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Weź porządny zasilacz podłącz na spróbowanie i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to jest wina direct x , sterów do grafy albo procka , mój qmpel miał podobny problem i całego kompa wymienił .... 1405800[/snapback] To chyba nie najlepsze rozwiązanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...