Gość kev Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Mam laptopa takiego jak w topicu i łącze go zze swoimkompem .Obie sieciówki sprawne i kabel też ... a nie widzą sie nawzajem ... co to jest >??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ustawienia?? Poszukaj, bylo o tym duzo... Jest nawet jakas stronka, ale nie pamietam adresu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jakie systemy są :> firewalle wyłączone ?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tak wyłączone XP PRO SERVICE PACK 2 -----> TO SAMO i teraz nie wiem , to nie powinno być tak że jak podłącze poprostu to sie pokaże połączenie i już ???? tak mi sie wydaje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tak wyłączone XP PRO SERVICE PACK 2 -----> TO SAMO i teraz nie wiem , to nie powinno być tak że jak podłącze poprostu to sie pokaże połączenie i już ???? tak mi sie wydaje .... 1404822[/snapback] a kabel z przeplotem?wez ustaw na jednym np. IP 192.168.0.1 a na drugim IP 192.168.0.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 spróbuje ale nie w najbliższym czasie - qmpel z laptopem sobie poszedł :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...