gregk3 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam wszystkich i prosze o pomoc. Nie moge nigdzie znaleźć sterowników do klawiatury Tracer kx 3801. Bardzo zalezy mi na tym bo mam ważną prace do napisania a bez klawiatury to ani rusz. Jesli ktos wie gdzie mozna sciągnąc (link) albo ma taką prosze o kontakt. dzieki z góry. gregk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregk3 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jaki windows ? 1404559[/snapback] mam Win 98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregk3 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Swoją drogą to chyba podałeś zły model klawiatury bo Google o takie klawiaturze nie słyszało. 1404568[/snapback] No właśnie wiem ze Google "milczą" na jej temat, ale nie pomyliłem się. KX 3801 taki jest jej model i nie mam pojęcia teraz co robic... moze jakieś inne do innego modelu podejdą?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jest ta klawa Turbo-Spero KX-3801 Office Keyboard. Ale z sterami :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam wszystkich i prosze o pomoc. Nie moge nigdzie znaleźć sterowników do klawiatury Tracer kx 3801. przepisz wszystkie oznaczenia z naklejki Bardzo zalezy mi na tym bo mam ważną prace do napisania a bez klawiatury to ani rusz.Od kiedy pisanie wymaga instalacji sterowników? :lol: Chyba że Tracer wymyślił cos czego windows nie rozpoznaje jako "klawiatura" LOL^3 Jesli ktos wie gdzie mozna sciągnąc (link) albo ma taką prosze o kontakt. dzieki z góry. gregk3 1404555[/snapback] http://www.tracer.pl/ helpdesk@tracer.pl ... słyszałem że komuś odpowiedzieli (po miesiącu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...