Skocz do zawartości
gregk3

Stery! Błagam O Pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich i prosze o pomoc. Nie moge nigdzie znaleźć sterowników do klawiatury Tracer kx 3801. Bardzo zalezy mi na tym bo mam ważną prace do napisania a bez klawiatury to ani rusz. Jesli ktos wie gdzie mozna sciągnąc (link) albo ma taką prosze o kontakt. dzieki z góry. gregk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to chyba podałeś zły model klawiatury bo Google o takie klawiaturze nie słyszało.

1404568[/snapback]

No właśnie wiem ze Google "milczą" na jej temat, ale nie pomyliłem się. KX 3801 taki jest jej model i nie mam pojęcia teraz co robic... moze jakieś inne do innego modelu podejdą?..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich i prosze o pomoc. Nie moge nigdzie znaleźć sterowników do klawiatury Tracer kx 3801.

przepisz wszystkie oznaczenia z naklejki

Bardzo zalezy mi na tym bo mam ważną prace do napisania a bez klawiatury to ani rusz.

Od kiedy pisanie wymaga instalacji sterowników?

:lol:

Chyba że Tracer wymyślił cos czego windows nie rozpoznaje jako "klawiatura" LOL^3

Jesli ktos wie gdzie mozna sciągnąc (link) albo ma taką prosze o kontakt. dzieki z góry. gregk3

1404555[/snapback]

http://www.tracer.pl/

helpdesk@tracer.pl

... słyszałem że komuś odpowiedzieli (po miesiącu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi