GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ALE TAK SIE SKLADA ZE MAM DZISIAJ 17 URODZINKI jak chcecie to wywalcie ten topic :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Skromnie ale jednak -------====NAJLEPSZEGO======------- :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ALE TAK SIE SKLADA ZE MAM DZISIAJ 17 URODZINKI...na zdjeciu wygladasz na troche starszego :lol: a na powaznie - wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 zgadnij co jest w srodku...:) moze nowy bloczek wodny , albo nowy radeon 9700pro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 o kurcze nikt sie na mnie nie wydarl ze zakladam bzdurne topicki:) hej dzieki loodzie - jednak jest ktos pozadby na tej planecie:) dzielac sie szczesciem i wam zycze najlepszego - a co do tej paczki to chce aby tam byl jakis radek9700 proc i jakas wspaniala dziewczyna :lol: :lol: :lol: jeszcze raz thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ALE TAK SIE SKLADA ZE MAM DZISIAJ 17 URODZINKI jak chcecie to wywalcie ten topic :cry: :cry: :cry: sam sobie wywal :P a tak BTW to : aha cos o jakiejs lasce wspomniales :P taki czy taki "rozmiar :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Siemka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! A co do wywalania topicu to daj se luz bo ja w styczniu na 18 tez dam. :D Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ALE TAK SIE SKLADA ZE MAM DZISIAJ 17 URODZINKI jak chcecie to wywalcie ten topic :cry: :cry: :cry: sam sobie wywal :P a tak BTW to : aha cos o jakiejs lasce wspomniales :P taki czy taki "rozmiar :?: :P okurcze thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jak w sobote bede obleval to wszystko - to wypije i za was :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 oczywiscie dołączam sie do życzeń wszystkiego NAJ, NAJ NAJ,....... POZDRÓWECZKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 17 i jeszcze jestes w stanie pisac na klawie ? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 najlepshego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Pogadalem z Wujem Samem :D i taki samochodzik mamy dla Ciebie i gore najleprzych rzyczen :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 o kurcze.......jutro wstane - a tu gooora prezentow!!!hahah - bla bla blaaaaa - juz nie moge ide spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...