Skocz do zawartości
misiek-puchatek

Jak Skompletowac Kino Domowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!!!!!

Mam wielki problem! Chodzi o to, że chciałbym stać się posiadaczem solidnego zestawu kina domowego, ale raz ze nie mam odpowiedniej ilości gotówki to w dodatku jestem początkujący w tym temacie, lecz podstawowe widomosci posiadam(przynajmniej tak mi się wydaje :D Początkowo chciałem kupić Zestaw firmy Modecom AV2000za 370zł również rozważałem SOUND POWER DOLBY DIGITAL HOME THEATER, głównie myślałem o kompie, ale doszedłem do wniosku, że z pomocą boska i rodziców uda mi się skompletować porządny zestawik, który będzie uniwersalny, wiec jestem tutaj na forum Tweak.pl i zastanawiam się co najlepiej na początek kupić sw,central,surround, czy może frontowe. Myślę że najlepszym rozwiązaniem będą głośniki frontowe ponieważ pozostałe oprócz sw mogę zastąpić innymi prowizorycznymi. Tylko problem w tym że kompletnie nie wiem jakiej firmy głośniki kupić, aby były do pokoju 25m^2, ładnie grały i były w cenie ok. 500zł bo taką gotówką właśnie dysponuje.

Dlatego właśnie proszę wszystkich o pomoc!!!!!

I jeszcze raz z góry dziękuje za wszystkie ewentualne odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi