hybrid Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam problem ze skasowaniem pozostałości po ochronie kosza Symanteca. Miałem troche problemów z odinstalowaniem tego, w wyniku czego na dyskach zostały mi katalogi Restore/Nprotect z kilkudziesięcioma tysiącami plików o łącznej masie kilku gb. Udało mi się skopiować katalogi i zmienić nazwy, ale nie potrafię ich skasować. W środku leżu mnóstwo plików o nazwach: "00000270.", "00335546.", itp. (bez rozszerzeń). Gdy je kasuje w Windowsie XP HE wyskakuje "Nie można usunąć plik: Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego". Tak samo w trybie awaryjnym. Jak kasuje z wiersza poleceń to wyrzuca: "Nie można odnaleźć określonego pliku" (mimo że powyżej jest nazwa pliku). Próbowałem ScanDiska i innych tego typu programów, ale nic nie znalazło. Problem ten mam na 3 partycjach NTFS Z góry dziękuje za pomoc! Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez hybrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Podlacz dysk u kumpla i powinno sie dac usunac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybrid Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Niestety u kolegi windows wyrzuca taki sam bład jak u mnie, a Linux w ogóle nie widzi tych plików :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Czyzby fizycznie uszkodzony dysk? Moze skanowanie powierzchni wlacz. Ewentualnie przerzuc gdzies dane z jednej partycji i sformatuj ja (ale w trybie normalnym a nie szybkim) i zobacz, co sie bedzie dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybrid Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udało się przez konsole odzyskiwania windowsa: http://www.flexbeta.net/forums/index.php?showtopic=3420 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...