Dev-o Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 jak w temacie, chodzi o linki, no i zeby bylo duzo fotek wiem ze gdzies na tweaku byla galeria zdjec, ale chodzi mi o jakis wiekszy zbior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ten topic jest przylepiony w dziale modyfikacje. Jak chcesz to jutro wrzuce linka do strony na ktorej jest pelno blokow wodnych na gpu i pamieci grafy tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 jak w temacie, chodzi o linki, no i zeby bylo duzo fotek wiem ze gdzies na tweaku byla galeria zdjec, ale chodzi mi o jakis wiekszy zbior 1404970[/snapback] 1405251[/snapback] Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 1405344[/snapback] danke serdeczne, topic mozna zamknac lub usunac pzdr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Widze ze zostalem wyręczony ;) bylem na innym kompie i po prostu nie moglem od razu dac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...