Zielu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nie złość się :D to nie wygląda najlepiej. Ten jeden kabel przy wiatraku schowaj i będzie ok. jak na materiały z piwnicy. :D 1408957[/snapback] Co chcesz od materiałów z piwnicy <_< ? Ja w swoich modyfikacjach bardzo często korzystam z elementów znalezionych w piwnicy B). Dlaczego? Odpowiedź jest prosta - niepowtarzalnosc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jeszcze raz się pytam w takim razie: Co mogę zrobić z pozostałymi kablami by wyglądały estetyczniej ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jeszcze raz się pytam w takim razie: Co mogę zrobić z pozostałymi kablami by wyglądały estetyczniej ???? 1409289[/snapback] Dodaj dwie fotki środka bez boku, i dwie z bokiem bo nie wiem od czego są te kable na pierwszym planie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Chodziłoby mi o te dodatkowe usb ( zaznaczone na zdj ), oraz atx`a. http://img223.echo.cx/img223/8132/dscn13183ci.jpg A co do tych "okropnych" peszli to jutro kupie porządne i wtedy zapodam fotki :) Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez _Platinium_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Chodziłoby mi o te dodatkowe usb ( zaznaczone na zdj ), oraz atx`a. 1409480[/snapback] Tak samo w peszl tyklo jakiś o mniejszej średnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 najpierw zmien tamte peszle na mniejsze bo te sa niefajne ;] 6mm na molexy powinny byc cacy na atx mozesz dac tego grubego peszla kabelek cdaudio pusc za płytą kabelki od pwr, rst i diodek tez gdzies tam upchnij wystarczy troche poglowkowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ja ostanio tez prawie wszystkie kable powkładałem w peszle (ale takie ładne czarne i nie za grube). Nawet ten 20pinowy kabel w sadziłem w dwa peszle, a przy okazji go całego skróciłem o około 15 cm, teraz nie ma zadnych niepotrzebnych gimnastyk z kablem, z zasiłki idzie mi prosto do mobo. Wygląda to o wiele lepiej. Wszystkie molexowskie kable tez w peszlach, i jeden IDE tez upchnąłem (najpierw porozdzielałem). P.S.: Kurcze nie moge jakoś skołować zadnej cyfrówki, bo juz bym rzucił fotami! Ale postaram sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) BYłem chciałem kupić dziś peszle, ale okazało się że dostępne są tylko o grubości 11 mm oraz 29 mm :) ( kolor tylko szary ) wiec wzialem te pierwsze. Niestety narazie z atxem nic nie zrobie , a do IDE zabiore sie w weekend, bo mam testy w tym tygodniu. Oto co udalo mi sie zrobić: http://img24.echo.cx/img24/4788/dscn13337mz.jpg http://img24.echo.cx/img24/7027/dscn13320bg.jpg Czy wygląda to choć odrobinę lepiej od tego: http://img190.echo.cx/img190/3214/43mv.jpg ?? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez _Platinium_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wygląda lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 odrobine tak, tylko nie wiem czemu ale zaczyna mi to przypominac pralke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 @_Platinium_ Będziesz robił coś więcej ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Dziuby oczywiście że będę tylko jeszcze nie wiem dokładnie co :D Muszę mieć jakąś koncepcje ( ktorej nie mam ) Może macie jakieś ciekawe pomysły :) odnośnie mojej budki ??? Z góry dziex :wink: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez _Platinium_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mój pomysł na te rurki... wziąc te stare.. przezroczyste... nałozyt to na jakis pręt.. scisnąc.. tak zeby nie było widac wewnętrznych zagłebien.. pomalowac na czarno (or whatever), rozciągnąc.. wysuszyc.. włozyc doń kable wraz ze sznurkiem ledów.. bedom ciekaiwe swiecic przez dziurki :).. pomysł czysto teoretyczny ale juz dawno chciałem to sprawdzic.... moze ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam. Sorka za odnowienie starego tematu ale nie chcialem zakladac nowego. Pewnie znowu dostane ostrą naganę za całokształt ale to nic :wink: OStatnio kupiłem chrom i wyszło mi coś takiego: http://img157.echo.cx/img157/6337/dscn16235ip.jpg Wiem ze wiele sie nie zmienilo, ale kupiłem maty wyciszające app z allegro, ktore ku mojemu zdziwieniu naprawde sporo wyciszyly oraz pomalowalem wentyle oraz peszle. Mam zamiar w najblizszym czasie pomalowac bude z zewnatrz. Chciałbym umiescic na niej takie logo : Tylko nie wiem zbytnio jak je namalowac by wygladalo naprawde porzadnie :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Teraz wyglada o wiele lepiej ;) oby tak dalej :lol: ale ten wiatrak na plexi psuje wszystko :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 i pomyśl nad połączeniem rurek z molexami... bo tak troche to psuje ogólny widok osłonek na kable... na co Ci tyle wiatraków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Powiedzcie mi czy peszle sa standardowo przeciete wzdluz ? Bo na tym peszlu od USB widze przeciecie na calej dlugosci . W ogole to mi sie peszle nie podobaja , tzn w momencie jak jest jeden np. ATX to ok ale tak jak on to ma zrobione to IMO wyglada tragicznie.... Ja bym poprawil pare rzeczy : 1. CD na sama gore 2.HDD oborcony tylem do przodu ;] i juz nie widac ani tasm ani kabli zasilajacych , Reszte kabli puscic za mobo i za koszykami od hdd . To tak na dobry poczatek bo IMO okno do wymiany :/ PS: masz podlaczony HDD i CD na jednym kanale IDE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 no mod całkiem ok......... ja bym wywalil tego wentyla z boku i wstawil nowa plexi a wentyla machnol na front :) za duzy jest i szpeci troche bude .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Kurcze w najblizszym czasie nie bede wywalal wentyla z plexi. Narazie nie mam na to kasy, gdyz zamowilem okragle kable akasy... Jeszcze wracam do pytania gdzie najlepiej walnąc logo na budzie.... Z gory dzieki za pomysly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...