Davem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) chcialbym obejrzec sobie film w formacie rmvb mam juz napisy tylko nie moge ich wladowac do filmu jak to zrobic?? Z tego co wiem to real player nie ma takiej opcji a jaki program ma?? Dzieki za info Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Davem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zainstaluj to i kazdym odtwarzaczem otworzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zainstaluj 1405033[/snapback]zainstalowalem go i jak chce zaladowac text to pisze mi ze mam zmienic video renderer type <_< jak to zrobic i o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 u mnie dziala przy zaznaczonym VRM9 w options>output (w Media Player Classic ma sie rozumiec) w innych odtwarzaczach nie trzeba takich zabiegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zainstaluj sobie K-Lite Mega Codec Pack Do ściągnięcia TU Ściągnij ten duży 24MB plik - nie wiem czy te mniejsze mają wszystko co potrzebne. Wszystko odtwarza się w dowolny odtwarzaczu (u mnie Vplayer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Omg, jak mozna zasmiecac system takim czyms. Sciagnij Xp codec pack 1.2.1 i wszystko ci bedzie dzialac, a przy tym nie zasmiecasz systemu zbednymi [ciach!]lami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 DZieki juz dziala pogrzebalem troche w ustawieniach tego realalt i jest ok napisy wchodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 @ S0n1c No może i jest tam troche dupereli ale przy instalacji niepotrzebne można usunąć np odtwarzacze. Ja używam tego kodeka już jakiś czas (ver 1.02) i dawno nie miałem już sytuacji żeby mi jakiś film nie chodził, a różnica tych kilku MB to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 zainstalooj se real alternative pozniej w opcjach(klikasz na ekran PPM i ocje ;] ) playback/output w directshow zaznaczasz VMR9 w real media dx9 i w quicktimie tyz i tyle zreszta wsio jest opisane w tym programie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ludzie ale Wy mieszacie.... on chcial tylko cos do ogladania rmvb.. a Wy mu rzucacie kodekpacki po 25 mb... ktore tak sr.aja wszystko ze glowa mala i filmy sie tna... do rmvb instalujesz http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm p.s. do filmow na winie 2003 uzywam http://www.codecpack.com/ poniewaz ffdshow sie wali.. + quick time alternative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no przecie dokladnie mu to napisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Mój błąd. ludzie ale Wy mieszacie.... on chcial tylko cos do ogladania rmvb.. a Wy mu rzucacie kodekpacki po 25 mb... ktore tak sr.aja wszystko ze glowa mala i filmy sie tna... 1407117[/snapback] No fakt. Na słabszych sprzętach filmy na tym nie chcą chodzić ale Davem ma mocny sprzęt więc wszystko by mu chodziło. Ale skoro jet alternatywa mniejsza i równie sprawna to OK. Ja tam jestem z tego codec packa zadowolony. Instaluje tylko to i wszystko chodzi (łącznie z plikami MOV) na dowolnym odtwarzaczu. Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...