bamber007 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Mam pamieci 2x 512 ddr 400 Elixir cl3 wiem ze sa to nie markowe pamieci ale mial ktos z nimi kiedys doczynienia ? jaq taq to prosze o opinie jak sie kreca i ile mozliwie wytrzyamja z gory thx :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 poczekaj... dopiję herbatę i wywróżę z fusów ... :wink: :mur::mur::mur: trochę pomyśl - skąd mamy wiedzieć? każda jest inna, jedna pójdzie lepiej druga gorzej - jedynym sposobem jest sprawdzić osobiście, albo trochę POCZYTAĆ o renomie kości danego producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 qmpel ze 166 na 180 pojechał tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Mam pamieci 2x 512 ddr 400 Elixir cl3... To może sam je potestuj...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemassso Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Mialem na testy Elixira 512 DDR 400 na kosciach NANYA i powiem ze nawet niezle - FSB 220 przy cl2.0-3-2-5 tylko nap 2.85 przez co sie cholernie grzaly i bez radiatorow sie nie moglo obyc Jak juz wczesniej napisal ktos to sa przecietne pamieci gdzie czasami mozna sie natknac na lepsze moduly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...