Kshysheek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, więc przepraszam z góry jeśli nie tu miało iść. Problem przedstawia się następująco: Dostałem propozycję stworzenia czegoś w rodzaju aplikacji to tworzenia plansz z pogodą, a dokładniej chodzi o to, że mam fragment jakiejś mapy województwa i kładę sobie jakąś chmurkę na to i wpisuję temperaturę. Poprostu trzeba zastąpić papierową planszę komputerem. :) Sęk w tym, że nie bardzo wiem z której strony się do tego zabrać. Nie wiem czy lepiej we Flashu czy jakiś aplet pisać, a może są programy tego typu (może coś jak Scala?). Z góry dziękuję za sugestie. Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Kshysheek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak to ma byc na stronie to PHP i biblioteka GD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...