kadet1212 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Cz. Mam taki problem. Otóż podczas każdego uruchamiania systemu windows zmienia rozdzielczość na 640x480. Sterowniki próbowałem instalować jeszcze raz. Nic nie pomaga. Ale dzieje się to podczas uruchamiania systemu tzn. najpierw uruchamia się normlanie, ale zanim załadują się wszystki dodatkowe aplikacje to rozdzielczość "coś" zmienia. Może w rejestrze coś za to odpowiada?? Wirusów ani robali nic nie wykrywa. Adaware, panda, norton, avast itp... Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez kadet1212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zapewne cos, co wlacza sie przy starcie - MSCONFIG i zobacz, co startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Miałem coś takiego. Niestety skończyło się reinstalem. Na szczęście system był świeży, więc to nie bolało :). Po prostu coś się zwaliło w systemie i pomimo zainstalowanych sterów po każdym restarcie przestawiała się rozdzielczość na 800x600 i odświeżanie 60 Hz. Jak zmieniłem niby było OK ale tylko do restartu. Zmiany sterowników, nawet z gruntownym czyszczeniem nie pomagały. Format załatwił sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) heh wiem, że format wszystko rozwiąże... ale chciałem tego uniknąć... (myślałem, że może ktoś kiedyś miał coś takiego i se z tym poradziła ale... oj boli znowu!!! format c:) A przez msconfig próbowałem - nie pomogło... Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez kadet1212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moze trzeba bylo uruchomic w trybie awaryjnym? Albo usunąć w menedzerze urzadzen karte graficzna... dla mnie format to ostatecznosc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Moze trzeba bylo uruchomic w trybie awaryjnym? Albo usunąć w menedzerze urzadzen karte graficzna... dla mnie format to ostatecznosc.... 1409127[/snapback] Też próbowałem... Nie chcę zapeszać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...