Skocz do zawartości
SupaFax

Winfast Tv2000 Xp Rm (878a) I Dscaler

Rekomendowane odpowiedzi

mam karte jak w temacie, i na sofcie Leadteka dziala OK.

chcialbym jednak ogladac TV przez program DScaler

mam wiec pytanie do posiadaczy tej karty lub osob ktore ja uzytkowaly:

jak poprawnie skonfigurowac DScaler ? ew. ktora wersja dziala z tym tunerem ?

stery WDM od Leadtek'a mam zainstalowane, choc bez nich efekt w DScaler'ze jest identyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam tuner ale wcielo mi gdzie plyte z programem do obslugii jej:/Zostaly mi pozostale plyty do obrobki obrazu ale tej najwazniejszej nie mam:/ Nie wie ktos czy jest gdzies w necie ten program?A moze ktos byl by tak uprzejmy zeby w jakis sposob uzyczyl go.Piszcie albo tyu albo na gg 3338484-czesto ukryty badz pw.Pzdr!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam tuner ale wcielo mi gdzie plyte z programem do obslugii jej:/Zostaly mi pozostale plyty do obrobki obrazu ale tej najwazniejszej nie mam:/ Nie wie ktos czy jest gdzies w necie ten program?A moze ktos byl by tak uprzejmy zeby w jakis sposob uzyczyl go.Piszcie albo tyu albo na gg 3338484-czesto ukryty badz pw.Pzdr!

1405796[/snapback]

wyobraź sobie ze jest takie coś jak strona winfasta i tam wszystko znajdziesz :\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam do Was takie glupie pytanie moze.... czym ta karta rozni sie od karty Expert ????? bo ja juz n0ie wiem...wiem ze nie ma radia..i stereo Nicam a i ze jest malo softu :P ale to sie da zalatwic :P... ... a i jeszcze jedno :):) czy...ta kartaa mozna nagrywac np programy z telewizji czy nie ?? czy zgryewac do mp2/1/4 mozna tylko poprzez wejscie z kamery ??? pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi