SupaFax Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam karte jak w temacie, i na sofcie Leadteka dziala OK. chcialbym jednak ogladac TV przez program DScaler mam wiec pytanie do posiadaczy tej karty lub osob ktore ja uzytkowaly: jak poprawnie skonfigurowac DScaler ? ew. ktora wersja dziala z tym tunerem ? stery WDM od Leadtek'a mam zainstalowane, choc bez nich efekt w DScaler'ze jest identyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipes Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Mam ten sam tuner ale wcielo mi gdzie plyte z programem do obslugii jej:/Zostaly mi pozostale plyty do obrobki obrazu ale tej najwazniejszej nie mam:/ Nie wie ktos czy jest gdzies w necie ten program?A moze ktos byl by tak uprzejmy zeby w jakis sposob uzyczyl go.Piszcie albo tyu albo na gg 3338484-czesto ukryty badz pw.Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Mam ten sam tuner ale wcielo mi gdzie plyte z programem do obslugii jej:/Zostaly mi pozostale plyty do obrobki obrazu ale tej najwazniejszej nie mam:/ Nie wie ktos czy jest gdzies w necie ten program?A moze ktos byl by tak uprzejmy zeby w jakis sposob uzyczyl go.Piszcie albo tyu albo na gg 3338484-czesto ukryty badz pw.Pzdr! 1405796[/snapback] wyobraź sobie ze jest takie coś jak strona winfasta i tam wszystko znajdziesz :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupaFax Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 problem rozwiazany. wybralem Leadtek Winfast 2000 + Philips Fl 1216 MK (PAL) nie wiem czemu przy takiej konfiguracji nie chcial wszesniej dzialac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jaki jest najnowszy soft do tej karty? z 2004r? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 patrzyłem i jest sterownik w wersji z 2004, nihil novi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaronik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 A ja mam do Was takie glupie pytanie moze.... czym ta karta rozni sie od karty Expert ????? bo ja juz n0ie wiem...wiem ze nie ma radia..i stereo Nicam a i ze jest malo softu :P ale to sie da zalatwic :P... ... a i jeszcze jedno :):) czy...ta kartaa mozna nagrywac np programy z telewizji czy nie ?? czy zgryewac do mp2/1/4 mozna tylko poprzez wejscie z kamery ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...