faster Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 cześć.czy jest jakis program do zwiększania fsb spod windowsa do abit nf7 ,a poza tym to się pochwale że mam świetna serie procka jakiś (kixib )czy coś ,porażka na całej linii.ciekawe ile na tej płycie pujdzie , po pszesiadzce z msi kt4v? athlon 2200+ 1800 mhz 512 ddr 333 kingston 256 no name abit nf7 120 gb wd 8mb sb audigi es skystar 2.6 radeon gecube 9600 pro 256 mb 5ns (400/200) 3d mark 03- 2824 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 8rdavcore Dziala tez z abitem i dfi. Chyba wyszla kiedys nawet wersja nf7vcore ale nie jestem pewien. znajdziesz na www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faster Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) ofszem jest(nf7vcore) ,tylko że nie bardzo można go znaleźć.z żadnej stronki nie można go ściągnąć.czyli ten 8rdavcore powinien z ta płytą chodzić tak? Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez faster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Poprawił bym błędy rotograficzne. I pozatym jest malusi temat o twojej płycie. 5 min i google http://www.hasw.net/8rdavcore/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 juz powoli mi nerwy puszczaja moze napiszesz jeszcze mobo jest swietne do oc ? :mur: albo masz problem z ocowanie w granicach 220 ? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 linoge wyluzuj daj sobie innym nastukac postow i tak masz najwiecej:] a nf7vcore kiedys bylo ale przstali to rozwijac tylko zimplementowali funkcje tego programu do 8rdavcore. faster dam ci zajebistego linka: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=103896 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 juz powoli mi nerwy puszczaja moze napiszesz jeszcze mobo jest swietne do oc ? :mur: albo masz problem z ocowanie w granicach 220 ? :mur: 1405896[/snapback] A od czego jest forum ?? Napisałem mu że ma temat o tej płycie. Nie rozumiem twojej reakcji. Jeśli Ci chodzi o ilość postów to zobacz ile ja już jestem na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faster Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ok wielkie dzięki za pomoc .znalazłem program i poczytałem .thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...