Morris_Moore Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 patrzcie na co sobie dzisiaj w sieci trafiem, to sa dopiero zmodyfikowane budy http://www.dremel.com/html/contest/index.html pzdr, Morris :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Hmm a nie trafiles tam przypadkiem z glownej strony Tweaka? http://www.tweak.pl/engine/news?artc=735 :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 przypadkiem nie :) nie zagladam na glowna strone tweak'a :D sorka za powtorke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Chyba jednak z tym newsem wyprzedzil Ciebie Lisek "Wyniki konkursu Dremela dodał: Lisek » 30.10.2002 » 00:56" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Morris to konkurencja :) On nie będzie zaglądał po jakichs nędznych Tweak'ach, hehehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 :P powiedzialem nedznych? po prostu zwyklem chodzic tylko na forum, ale moze sie to wkrotce zmieni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 :P powiedzialem nedznych? po prostu zwyklem chodzic tylko na forum, ale moze sie to wkrotce zmieni...Nooo ja myśle, bo inaczej to ban jak nic :wink: hehehe... ide spać lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 he he te budy wygrały no to jury nie miało oczu ciekawe jak ja bym swoją wysłał budę na konkurs tylko powiem tyle że 4 dni wycinałem różne cacka w budzie :) a zdjęcia potem jak skończę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 co nie zmienia faktu ze sa zajebiste :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ta skrzyneczka na listy nie zaslugiwala na 1 - miejsce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ta skrzyneczka na listy nie zaslugiwala na 1 - miejsce :( a ta z leksza faszystowska ? od gostka z Finlandii ??? :? Moze jestem uprzedzony, ale dla mnie to ewidentnie dwie sfastyki wyciete 8O Polisz modder's sa lepsi , i to duzo (IMHO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 8O DOKLADNIE...tez przegladam sobie te obudowki i przy tej sie lekko zadumalem :wink: i rzeczywiscie jakies faszystowskie klimaty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ja kiedyś chciałem sfastyke wyciąć w swojej starej budzie :), coś na wzur tej body z moded-kompz (w galeri - taka "rusk") ale jakoś zątpiłem (a nie oglądałem tych bud dremela, nie chce mi sie :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ta skrzyneczka na listy nie zaslugiwala na 1 - miejsce :( a ta z leksza faszystowska ? od gostka z Finlandii ??? :? Moze jestem uprzedzony, ale dla mnie to ewidentnie dwie sfastyki wyciete 8O Polisz modder's sa lepsi , i to duzo (IMHO) Dokladnie, najlepsi modderzy to Polacy!!! Potwierdzam znam kilku modderow osobiscie i sa the best! A ich pomysly :twisted: :mrgreen: odlotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 moim zdaniem buda ktora zajela drugie miejsce byla najladniej wycieta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...