Quam Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam, mam pytanie. Podzieliłem neostrade na 2 kompy. Wszystko chodzi cacy... ale jak na jednym kompie ktos chodzi po www a ja gram to mam lagi jak jasny gwint ! Wogóle grac sie nie da. Czy jest jakis sposób aby ograniczyć transfer na drugiego kompa np po połowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Poszukaj w dziale Sieci Komputerowe i Internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ograniczyc transfer na 2 kompie da sie za pomoca chociazby programu NetLimiter. Ale wcale to nie zmienia faktu dotyczacego lagow. Wciaz bedziesz je mial. Tu raczej jest potrzebne cos co by bylo w stanie dawac wiekszy priorytet grze, a nie p2p, itd. Ale to juz raczej sprawa routera (a nie wiem czy go masz). Ogolnie trudno jest grac gdy drugi komp cos sciaga. I tak swoja droga nie ten dzial :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie orientuje sie w tym nowym rozmieszczeniu działów forum :blink: Zobacze ten program. Ograniczyc transfer na 2 kompie da sie za pomoca chociazby programu NetLimiter. Ale wcale to nie zmienia faktu dotyczacego lagow. Wciaz bedziesz je mial. 1405939[/snapback] PS. Ma wpływ, sprawdzałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...