Theone13 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam aparat cyfrowy w którym zastosowano zły algorytm kompresji i jest ona stanowczi zaduża ,jak się dowiedziałem z serwisu jest to problem softwarowy ,mam więc pytanie czy można coś z tym zrobić ? soft jest pakowany ,badź kompilowany w plikach bin tak samo jak większość biosów i softów do telefonów ,czym moge to rozpakować czy jest taka możliwość lub zedytować czy isnieje taki program ? czy jest wogóle realne zmienić w ten sposób stopień kompresji zdjeć które bedzie robił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Da sie zmienic soft - ja kiedys w swoim A70 zmieniłem - ale juz nie pamietam co i jak dokladnie. Poszukaj w tym tym serwisie - tu znajdziesz wszystko na ten temat. Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theone13 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 niestety na google można sobie szukać :lol: lecz nic na ten temat nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 flipa, ja mam a75, wiec pewnie tez moge soft zmienic. Co dala Ci zmiana oprogramowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zwiekszenie czasu nagrywania z 30 sek do 3 min na najwyzszej rozdzielczosci. PS Do mnie mowisz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...