mateo1977 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Chodzi mi o to jak (czym) skonfigurowac pada tak by samemu wybrac poszczegolna konfiguracje.jezeli jest jakis program lub cos co pomoze prosze o odpowiedz a i mam pada usb jakiegos takiego taniego .sek w tym ze w grze niemoge zmienic konfiguracji i chcialbym to zrobic przed uruchomieniem gierki. z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Chodzi mi o to jak (czym) skonfigurowac pada tak by samemu wybrac poszczegolna konfiguracje.jezeli jest jakis program lub cos co pomoze prosze o odpowiedz a i mam pada usb jakiegos takiego taniego .sek w tym ze w grze niemoge zmienic konfiguracji i chcialbym to zrobic przed uruchomieniem gierki. z gory dziekuje Hmm? Chodzi ci o to, żeby przypisać funkcje przycisków? Zazwyczaj ustawia sie to w grze, albo rzadziej programem do konfiguracji sterowania, który jest do gry dołączony. O ile sie orientuje, to jedyna możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 no to ja troszke z innej beczki ja mam pada Media-Tech Super Racer VF MT162 i nie chodzi mi opcja vibration force tzn wszystko moge wlanczac ale niestety pad nie reaguje ma moze ktos do niego nowe stery ?? bo te co ja mam to sa troszke stare: 2.20 datowane na 2001.8.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...