krzychu1 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 są jakieś nieoficjalne sterowniki do kart graficznych nvidi ?? Jak tak to czy są jakieś lepsze i co w nich zmodyfikowano ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jest ich troche ale ja polecam: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1049 Od dzisiaj ich uzywam i jestem abrdzo zadowolny mam wzrost o 5-7 FPS w Far CRY i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 są jakieś nieoficjalne sterowniki do kart graficznych nvidi ?? Jak tak to czy są jakieś lepsze i co w nich zmodyfikowano ? 1406093[/snapback] omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 tumeks a jak z wydajnością w smarkach względem omegi albo forcewearów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 no niestety w 3dmarkach są gorsze wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...