v1ru5 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam, wyszlo jakis czas temu fajne demko gierki tu ma screeny http://www.deadhunt.com/screenshots/ a pliki do pobrania http://www.deadhunt.com/files/deadhunt_demo.exe Demko zajmuje całe 9.6 Mega :D. Grafika jak na taki rozmiar pliku jest zajefajna, zasady - trzeba poprostu przezyc. W full wersji bedzie 50 rodzajow broni, rozne bonusy i ... niezliczone rzesze przeciwnikow. Spoko gra zeby sie wyżyć i odreagowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) ile broni jest w demku :twisted: Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wywala mi błąd ->abort at d:\aaa\game\projects\gt_engine\sound\gt_sound.cpp at ilne: 492 reason: przy odpalaniu options :( i start game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 w demku są tylko 2 bronie. co do problemow z uruchamianiem to ja nie mialem zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak na te 9mb swietna gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Gralem w to wczesniej i powiem ze calkiem calkiem ta gierka (najlepsze jest zwolnienie polaczone z niesknczona amunicja :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nierealny mam identyczny blad...wylaczylem w .ini dzwiek to doszlo do ladowania poziomu i bardzo podobny blad;) Pewnie mamy zainstalowane jakies kodeki, ktorych nie lubi ta gra (uzywa vorbisa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ściągam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Fajna gra... na 5' :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nie podobaja mi sie misje z shotgunem, trudne sa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 super giera ;) mogliby tylko muzyczke zmienic :lol: jak dla mnie shotgun bardzo fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 fajne , fajne i jeszcze raz ............ściągać i grać :D Można sobie wyobrazić że te potworki to nauczyciele yeahhhhhh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A jak tam wasze wyniki w tym demku??? bo mój to 6435. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Mój highscore - 11087. Za pierwszym razem. Raz zagrałem, jak mnie już zabili to wyłączyłem. Chyba wolę Serious Sama, chociaż tutaj tez jest frajda jak się wybija kilka zombiaków jedynm strzałem z shotguna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 moj wynik - 14132 w ostatniej ''misji'' :lol: tyle zdobyłem trzeba bedzie jakos skombinowac full wersje :) moze w polsce bedzie ;) bo dawac 20 baksów za takie cos to glupota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Duzo w tej grze dzwiekow z csa. [off] Wogole juz w tylu rzeczach byly dzwieki z csa, ze mozna by bylo niezla liste zrobic. Z polskich produkcji np. w ekranizacji wiedzmina, pamietam, ze wbil w kogos tego swojego scyzoryka i byl dzwiek noza z csa ( :lol: ). [/off] No dalej nie moge przejsc tych misji z shotgunami, w pierwszej misji mam 40k wynik, w ostatniej 20k, ale shotgunow nie moge zaliczyc =\ Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wyszlo nowe demko 1.01 http://www.3dgamers.com/dlselect/games/dea...t_demo.exe.html jeszcze nie gralem ale pisze ze jest jedna plansza i kilka broni do wyboru. Zzapraszam do ssania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) dziekuje bardzo ! :D tego mi bylo trzeba po egzaminach :D stare demko sie znudziło - pogram w nowe :twisted: edit____________ :( :/ kurde ale sie napaliłem to demko nie ma nowej mapki ani nowej giwery poprostu jest to tak jakby spatchowane demko Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Dzis, znaczy wczoraj w Click!'u jest dostepna jako pelna wersja :D Zajefajnie sie gra na najnizszym poziomie trudnosci ;) Swietnie sie odreagowalem po srednio udanym dniu w szkole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lok Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam pełna werje tej gry z Clicka! Zagrałem w kampanie w pierwszą misje, zabiłem wszystkie zombi nikogo nie ma. Co ja mam zrobić jak wszystkich zabije? wokoło nie ma zombi, czs leci a ja stoje na środku jak debil i nie wiem co mam zrobić! proszę o pomoc szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...