pasTerzu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam pytanie bo kupiłem sobie bezprzewodową mysz optyczną - czy sie ją jakoś wyłącza ? bo nie ma nigdzie czegoś w stylu "off" ??? pytanie drugie ile na dwóch paluszkach pociągnie bez wyłączania (bo chyba jednak sie nie da wszak pewności nie mam) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a instrukcje obslugi masz? ja mialem kiedyś swego czasu logitecha (tylko bezprzewodowa) i nie dało sie jej wylaczyć... co do bateri to u mnie 8 miechów (bo tyle wytrzymała myszka) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasTerzu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja mam CREATIVE`a - w instrukcji (wszak kilka ich jest) jest jedynie info jak wsadzić wtyczke USB do kompa :blink: i nic więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 sa paluszki co maja 800 miliamperogodzin, a sa takie co maja ponad 2000, wiec to ile wytrzyma myszka jest zalezno od conajmniej jednej zmiennej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 druga to na jakiej powierzchni jezdzi, na czarnej mniej wiecej o polowe szybciej sie wyczerpuja niz na bialej podkladce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No to tak: Mam A4tech na Duracell 1800 i trzyma tydzien. [bezprzewodowo - optyczna]. Nie musisz wylaczac bo jak jej nie bedziesz ruszal to sie sama wylaczy. Jezde na zwyklym biurku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja mam bezprzewodowa optyczna mysz Creative'a jade na akumulatorkach GP 2100. Starczaja na okolo 1,5 do 2 tygodni pracy :) Jezdze po bialym kalendarzu A5 na biurku. Mysz (bynajmniej moj model) nie ma opcji OFF, mozesz zawsze wyjac baterie :) Przy wlozonych bateriach, jesli mysz jest nieuzywana a komputer wlaczony, mysz przechodzi w tryb czuwania i na takim (ze tak to nazwe) "półświetle" sobie działa. Natomiast jak wylaczysz kompa to mysz z opcji pełej aktywności przechodzi w tryb czuwania i po jakimś czasie czujnik i ta czerwona dioda wylacza sie calkiem. (Jak bedziesz to chcial sprawdzic :) i podniesiesz myszke to wiadomo ze sie uaktywni :P) ja sprawdzalem stawiajac ja tak aby byl widoczny z pod niej strumien swiatla, ktory po czasie jak sie okazalo gasl calkowicie :P -EDIT- Aha jeszcze co du zuzycia baterii, to komp czasem chodzi cala dobe, czyli w nocy mysz caly czas na czuwaniu :) W ciagu dnia natomiast czesto uzywana. Wiec mysle, ze to niezły wynik. Jednak w akumulatorki powinienes sie zaopatrzyc ;) Akumulatorki sa sporo ciezsze od zwyklych bateri wiec i myszka bedzie ciezsza, ale mozna sie i do tego przyzwyczaic ;) Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez HoMisiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...