dreamek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam komp jak w sygnaturce, tylko jeden problem :-| : mianowicie proc grzeje się jak dziki..napięcie ustawiłem na 1.725V. w budzie mam wiatrak z przodu i z tyłu nad grafą-obieg powietrza jest. teraz pytanko: co mam zrobić, żeby wszystko było ok B) . zabawa w otwieranie okna nie jest fajna, co prawda wtedy proc ma 52 C a nie 68 C (stan po graniu w brothers in arms). temperatura mobo według aidy to 22 C a bez otwartego okna 29 C. proszę o pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 czym mierzysz te temperatury?? przesmaruj procek jeszcze raz, zobacz czy radiator sie syfem nie zapchał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam komp jak w sygnaturce, tylko jeden problem :-| : mianowicie proc grzeje się jak dziki..napięcie ustawiłem na 1.725V. w budzie mam wiatrak z przodu i z tyłu nad grafą-obieg powietrza jest. teraz pytanko: co mam zrobić, żeby wszystko było ok B) . zabawa w otwieranie okna nie jest fajna, co prawda wtedy proc ma 52 C a nie 68 C (stan po graniu w brothers in arms). temperatura mobo według aidy to 22 C a bez otwartego okna 29 C. proszę o pomoc !!! 1406378[/snapback] na bank źle założyłeś chłodzenie :( sprawdź jeszcze czy radiator jest gorący Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 temp to mierz miernikiem a nie ufasz aidzie-one pokazują przekłamania! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) wiem,ze aida w 100% pewna nie jest, ale jesli gra mi się wywala to raczej dobrze nie jest. procka zaraz oblookam :) jakie temperatury powinienem mieć na tym coolerze ??? radiator się nagrzewa Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez dreamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) [ot] zmien :lol: tytul :lol: :ploom: nie powinno to byc przypadkiem w chlodzeniu konwencjonalnym Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wlasciwie to najbardziej pasuje mi do tego działu :/ jesli jednak ma byc tam to się zmieni. btw przeczysciłem cooler i prawie nic się nie zmieniło. wymienic pastę ? jaką mam kupić i ile to zmieni ??? warto wymienic cooler na jakis inny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wlasciwie to najbardziej pasuje mi do tego działu :/ jesli jednak ma byc tam to się zmieni. btw przeczysciłem cooler i prawie nic się nie zmieniło. wymienic pastę ? jaką mam kupić i ile to zmieni ??? warto wymienic cooler na jakis inny ?? 1406584[/snapback] a Bios ile `C pokazuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) tyle co aida :/ btw napięcie zmieniłem na 1.675V Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez dreamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...