snake_666 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, mam taki problem ściągnołem sobie plik .rar z netu i niemoge go rozpakować. Używam wirar 3.42, gdy otwieram ten plik wyskakuje mi informacja "Nagłówek pliku "????" jest uszkodzony" natomiast podczas próby rozpakowania tego pliku pokazuje mi się błąd CRC :mur: . Moje pytanie jest takie czy da się to naprawić i czy można się pozbyć tych błędów jeśli tak to jakim programem można to zrobić, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Mozliwe, ze nie jest to plik RAR. Wlacz podglad w Total Commanderze (przycisk F3) i zobacz, czy plik zaczyna sie od slowa: "Rar!" (bez cudzyslowow). Jesli nie ma tego slowa -> to nie jest RAR. Moze mi sie wydaje/przewidzialo, ale w Winrar w menu jest opcja Napraw plik, czy jakos tak. Tyle, ze jesli w pliku nie ma tzw 'danych naprawczych' (ustawia sie to przy pakowaniu), to marne szanse, ze z tego cos bedzie. Bedziesz musial sciagac jeszcze raz. Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 plik jest uszkodzony zassaj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake_666 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Mozliwe, ze nie jest to plik RAR. Wlacz podglad w Total Commanderze (przycisk F3) i zobacz, czy plik zaczyna sie od slowa: "Rar!" (bez cudzyslowow). Jesli nie ma tego slowa -> to nie jest RAR. Moze mi sie wydaje/przewidzialo, ale w Winrar w menu jest opcja Napraw plik, czy jakos tak. Tyle, ze jesli w pliku nie ma tzw 'danych naprawczych' (ustawia sie to przy pakowaniu), to marne szanse, ze z tego cos bedzie. Bedziesz musial sciagac jeszcze raz. 1406607[/snapback] Naprawa w winrar nieskutkuje niestety, total commanderem sprawdziłem jest to .rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 plik jest uszkodzony, nic z nim nie zrobisz, zassaj go ponowie chociaZ i to moze nic pomoc bo poprostu na serwerze gdzie on lezy moze byc jusz uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Hehe bczailem tego screna co dodales. GTA SA jeszcze powedzze na PC :mur: To sie nie dziwie ze uszkodzony, ktos wystawił uszkodzony plik i leje z ludzi kotrzy to sciagaja. Tej gry jeszcze nie ma jesli chodzi o PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 niezły żart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...