pasTerzu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Potrzebuje klawiature - najważniejsze aby była cicha. Ale dobrze by było gdyby: - była czarna - była bez tych durnych klawiszy dodatkowych (www, email etc.) - miała normalny kształt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 może być niska :>? Logitech UltraX z drozszych, Tracer UltraMedia z tańszych :lol: Posiadam tę drugą i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no tylko on zaznaczyl bez klawiszy dodatkowych a tracert ma 17 :wink: ultra x flat 6 bodajze. ale jest drozsza deczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no tia, ale cuz przeskodzi takie 17 ;]? Klawa kupiłem w mm za 27zł bodajże, więc te 17 shitów na cene nie wpływa :> chociaz denerwujący dod. power przy enterze, nieraz nie trafiłem ;/ zawsze mozna je wyłączyć. A logitech już troszke kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Logitech UltraX Bardzo dobra, nawet cicha, po przyzwyczajeniu jest super Kolega ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Logitech UltraX Bardzo dobra, nawet cicha, po przyzwyczajeniu jest super Kolega ma 1407002[/snapback] Nom wez ja tu masz moje zdjecie super klawiaturka polecam miodzio. http://i3.photobucket.com/albums/y75/pudi/klawamycha.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Pudi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...