Pablix Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam karte Radeon 9600 128MB i niestety kiedy ja wlazylem do kompa zauwarzylem poziome pasy na ekranie (juz w biosie) a potem "krzaczki" w windowsie...... zauwarzylem ze kosc jest troszke ukruszona... tutaj dokladnie ... : czy da sie to jakos zreperowac ?? Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Pablix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 karta do wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablix Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 :(( qurde właśnie nie mam zabardzo mozliwosci wymiany.... pytalem bo moj kumpel tez kiedys mial taki problem tylko ze mial duzo wiekrze ukruszenia ukladu.... napewno nieda sie tego jakos zrobic ?? oddac do naprawy .. no bo nie mam na nia gwarancji.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) skoro ukruszenie to sprobuj pasta przewodzaca cieplo z domieszka srebra np. Arctic Silver te ukruszenia ladnie uzupelnic, niektorzy tak robili z ukruszeniami na prockach i pomoglo, oczywiscie nie spodziewaj sie potem po karcie wydajnosci itp. Co do oddania do serwisanta: wg mnie to juz jest krok desperacki i ostateczny :) Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...