tumeks Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Dzisiaj bawiłem sie w testy sterowników i najlepszym sterownikiem pod moją karte graficzną (GF 6600) był Xtreme G 71.89 HD. Wzrost szybkości około 6 FPS a jakość obrazu ta sama. A jak u was :>? Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez tumeks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nie wiem :P nie mam tej karty ;PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Kolejny bezplant ze sterownikami. Albo jeden topic, albo niech każdy sobie testuje dla siebie bo takie zamieszanie z tego wszystkiego ze lol :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 u mnie chyba najlepiej 76.41 HD, dobre do OC, dobre IQ i perf...tych jeszcze nie testowalem chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleniks Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a u mnie gorzej w grach !!!!!!!! i to nawet duzo gorzej !!!!!! [musialem powrucic do poprzednich sterownikow] i co z tego ze moja karta to geforce2 64mb ? ale zato w 3d 03 mark 2x wiecej punktow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde ; ale dla was no najwazniejsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...