westsajd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Heh u mnie po dłuższej rozmowie z kimś i wyłączeniu okienka rozmowy gg sie zawiesza w momencie gdy wracam do rozmowy klikając na tą osobę (z którą rozmawiałem) na liście. Ale namieszałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak się nie zna alternatywnych stron gdzie można pobrać gg to się czeka :) przecież istnieje coś takiego jak www.komunikatory.pl czy www.megapliki.pl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No patrzcie trzy dni neta nie miałem i się ukazało gg7 trzeba sprawdzić :) ale zakładam z góry że pozostanę przy konnekcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a u mnie po instlajci jak juz wpisze swój stary numer i zaimportuje liste to przy uzupełnianiu dannych osobowych bardzo długo czekam i nic sie nie dzieje,potem klikam zamknij to wyskkuje jakis bład errorb coś tam.Co może być przyczyną?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 tak więc gg7.0 jest już dostępne w wersji oficjalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 tak więc gg7.0 jest już dostępne w wersji oficjalnej. 1626678[/snapback] Nom już o tym wiemy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 dla wiadomosci - Outpost firewall blokuje reklamy w nowym gg, zostają białe plamy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja czekam na banner killera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Podobno najnowszy BK juz dziala z GG7. Edytowane 1 Września 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a podesłał byś linka na pw albo tu zamieścił bo póki co go nie znalazłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 gg.wiadomosc.info Pamietajcie, ze to niezgodne z licencja programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Podobno najnowszy BK juz dziala z GG7. 1626977[/snapback] potwierdzam, w wersji 2v1_9 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Az zainstalowalem na moim vmware ;) Coz moge powiedziec - typowe dla windowsowych aplikacji - jeszcze wiecej cukierkow i moze z jedna nowa przydatna funkcja :mrgreen: . Ale wszystkie KhLiKaJhAcE NaStHoLaTkI juz pewnie mocza majtki na widok tych nowych, wypasionych mozliwosci i bajerow :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 zapodajcie jakies screeny? bo nie chce mi sie ssac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Prosze bardzo, jak mowilem poza cukierkami, nie ma nic nowego: http://ciapek.uci.agh.edu.pl/~ajgon/smieci/gg70.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zainstalowąłem ten shit tylko po to żeby mieć łacznośc kamerkową. Jeszcze nie mam z kim przetestować. Odrazu mówię że to [ciach!]o bo 2 osoby musza mieć kamerki, nie da isę aby ktoś bez kamerki patrzył przez moją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Przynajmniej pionowe opisy nie dzialaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Prosze bardzo, jak mowilem poza cukierkami, nie ma nic nowego: 1628804[/snapback] Jak byl brzydki, tak jest brzydki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 A mi się zawiesza gdzieś po 2h używania <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nie wiem jak dla was, ale dla mnie gg to gów..no, ściągłem 7.0, parszywe jakieś takie. Wolę tlena dużo bardziej, z tego powodu, że szybciej się loguje, fajnie działa, ma więcej funkcji, pluginów. A gg jak była bida tak jest. Ale żeby móc uaktywnić gg na tlenie, muszę je mieć zainstalowane. Jak dla mnie tlen rządzi. Aha z zainstalowanymi kodekami FDD Show (nowsze wersje) gg nie będzie funkcjonować normalnie, , a tak jeśli już poruszyłem temat kodeków, polecam K-Lite Codec Pack 2.50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ale żeby móc uaktywnić gg na tlenie, muszę je mieć zainstalowane. 1629262[/snapback] :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 hm, w tym sensie, ze bez instalki gg konta gg na tlenie nie zalozysz ani nie uaktywnisz, po uprzedniej deinstalacji gg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 http://web.gadu-gadu.pl/reg.html po co mi program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Te web GG jest dobre w szkołach gdzie sa poblokowane sciagania z netu itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Fak te gowno v 7 to jest shit totalny, wstyd dla programistow tego czegos... Reklam od cholery.. kompa mi zawiesza :blink: :lol2: Wykrzaczylo sie juz z 3 razy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Nowe gygy -> nowy shit :) Nie zrobili zawijania opisow (a wysylalem im uwagi przy betkach), program (przynajmniej u mnie) po kliknieciu na wyskakujace z tray'a powiadomienie o nadchodzacej wiadomosci czeka chwile zanim ją pokaze (przy zajetosci 100% proca), na Windzie ME nie da sie uruchomic 2 profili gg... W sumie jak gg było lipą, taką lipą pozostało (ale coz szum wokol nowego gygy byl duzy, wiec marketing nadrobil ogromne niedociagniecia w tym programie i pewnie ludzie będą to sciagac...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...