mystery Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 u mnie zajmuje 20 692kB pamieci bez żadnego rozmówcy O_o troche duzo niesądzicie? poza tym wygląd... powiem ,że ujdzie w tłoku, ale wolę stary :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A te plusy to raczej na WP Kontakcie sa wzorowane niz na Tlenie chyba, nie sadzicie? Lub nieco jak w AQQ. Mozliwe, ze tak duze "zrzeranie" pamieci to kolejny skutek uboczny beta tesow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No u mnie zajmuje 20 168 pamięci bez rozmowy :) Za niu wygląd gg ma u mnie + ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Za niu wygląd gg ma u mnie + ;D 1602850[/snapback] jeszcze - i będzie bateria :lol: ps. sory za spam, ale nie moglem się powstrzymac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vestin Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ehhm......nabór zakończuny ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 jest 1 duży minus nie ma opcji wyczyść.. a to sie bardzo przydaje w długich rozmowach bo okienko laguje i jescze znalazłem bląd"ustawienia->komunikator" kiedy zaznaczymy ptaszkiem Nie pokazuj Informacji o kontakcie w oknie głównym , i usuwaj treść rozmowy po zakknięciu okna nie wyświetla się guzik Zastosuj poprostu nie można kliknąć:P oczywiście mowa tu o wersji built 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaPi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) wczoraj zainstalowalem i powiem szczerze ze za bardzo nie przypadla mi do gustu nowa wersja... Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez MaPi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ludzie spokojnie spokojnie, trzeba podejśc nieco obiektywnie do zagadnienia, w końcu jest to wersja beta, wieć tak na dobrą spraw przyrównywanie jej do już gotowych produktów nie ma zbytnio sensu, poczekajmy aż wyjdze pełna wersja wtedy będzie możną ją odnieśc do innych komunikatorów, dla mnie błędy jakie się tam (w gg betach) pojawiają są do przyjęcia gdyż jest to faza testowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Następny bug: po włączeniu gg (czasami) nie widać kontaktów. Trzeba wtedy zamknąć wszystkie grupy (zwinąć), wejść w jakąś i przesunąć jakiś kontakt (drag&drop). Dopiero wtedy widać kontakty. Nie wiem jak jest u tych którzy nie mają grup :) Denerwujący jest ten bug :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ja mam konnekta, i gg zajmowalo mi 20 mb, a konnekt z wtyczka gg, zajmuje 15 :wink: takze prawie to samo ;] Ale konekt ladniejszy i wole jego niz gg, a ta najnowsza wersja moim zdaniem ma same wady :angry: Nie wiem jak Wy, ale ja uwazam, ze co nowsze jest gorsze, oczywiscie nie zawsze, i nie w kazdym przypadku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Następny bug: po włączeniu gg (czasami) nie widać kontaktów. Trzeba wtedy zamknąć wszystkie grupy (zwinąć), wejść w jakąś i przesunąć jakiś kontakt (drag&drop). Dopiero wtedy widać kontakty. Nie wiem jak jest u tych którzy nie mają grup :) Denerwujący jest ten bug :| 1604349[/snapback] Dokladnie, u mnie tez sie to robi. Denerwujace tez jest to ze dlugie opisy sie nie zawijaja (przynajmniej u mnie, mowa o wersji GG7 beta10) i trzeba rozciagac okno aby je zobaczyc. Powinni zrobic zawijanie, lub zrobic mozliwosc wyboru zawijania w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Te długie opisy sie nie zawijały też w 6.0 (przynajmniej u mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) Te długie opisy sie nie zawijały też w 6.0 (przynajmniej u mnie). 1605516[/snapback] A u mnie w GG6 (b158) sie zawijaja: - bez zawijania - z zawijaniem Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) nie czaje.... dlaczego twierdzicie ze co nowsze to gorsze?? przeciez logiczne ze po to jest wypuszczona wersja beta żeby ludzie ja testowalai i przesylali uwagi do twórców,a jak ktos chce cos (teoretycznie) bez błedów i dopracowanego to czekac na FINAL VERSION - a dopiero potem krytykowac Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez __Juras__ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja jestem beta testerem i zgłaszał bugi :D Wczoraj zgłosiłem ten z "zanikaniem" kontaktów i grup. Zaraz napisze o tym zawijaniu tekstu (a właściwie o jego braku) bo nie mam co robić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 nie czaje.... dlaczego twierdzicie ze co nowsze to gorsze?? przeciez logiczne ze po to jest wypuszczona wersja beta żeby ludzie ja testowalai i przesylali uwagi do twórców,a jak ktos chce cos (teoretycznie) bez błedów i dopracowanego to czekac na FINAL VERSION - a dopiero potem krytykowac 1607302[/snapback] Nie twierdze ze co nowsze to gorsze, natomiast w tych betach (jesli chodzi o to zawijanie) nastapilo uwstecznienie w stosunku do poprzednich wersji. Gdybym sie czepial ze "nowsze to gorsze" to pisalbym o tym ze dalej zżera duzo zasobow, brak obslugi wtyczek, avatarow itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) witam ściągnąłem sobie gg 7 i przy urochamianiu gg 7 wyskakuje mi taki bład TU JEST ZA DUZY OBRAZEK a Potem coś takiego TU BYL TEZ ZA DUZY OBRAZEK :) Kilkam na OK anuluj to też ten sam błąd da się to jakoś naprawić przeinstalowałem od nowa gg i dalej tak jest :/ :mur: :mur: :mur: Help!! :mur: 1611908[/snapback] Nie musimy podziwiac Twojej tapety... PrintScreen wciskaj razem z ALTem, a zrobisz screenshota tylko aktywnego okna (czyli w tym przypadku komunikatu bledu). Co do bledu, to chyba gg nie lubi gdy masz wlaczony program do TV od Pixelview. Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Wlaśnie... Mam to samo z AverTV Studio 303... Zgłosiłem to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja mam problem z tym, iz firewall, co chwile mi sie przyczepia chyba rozwiazaniem bedzie :arrow: format c:, a takze bug, znikaja mi "sloneczka", nie widze statusow, tak samo jak Wy opisow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Finalne GG już jest... http://www.gadu-gadu.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Teraz to moge zainstalować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja poczekam na wypowiedzi forumowiczów. miejmy nadzieję, że gg 7 zostało pozbawione bugów, o których tu pisaliśmy. byłoby byłowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja mam coś takiego..... powinno być tak :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ale mają transfer - 5,8 KB/s ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A jest jakiś banner killer do gg7 bo stare niedziałają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zow, cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 widzisz tak się przyzwyczaiłem do gg bez reklam że teraz mnie one nieziemsko drażnią <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No ja już zainstalowałem, teraz czekam aż jakiś bug wyjdzie na wierzch :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja jeszcze sciagam transfer 2.8 KB/s [Neo128] :D. W poprzednich wersjach była straszna skórka zobaczymy jak jest teraz. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tragedia ściągałem to 2.0kB/s i jeszcze jak zaczełem instalować to zwiech (ale to inna mańka :D) Wogóle niech se te gg będzie i niech zacznie obslugiwać inne popularne protokoły komunikacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...