x_brat Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak skonfigurować thunderbirda aby wysyłał poczte w tle tzn. aby nie wyskakiwało to okienko z paskiem postępu "wysyłanie wiadomości" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_brat Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wiedze że nikt nie wie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zainstaluj rozszerzenie about:config. Wejdź do about:config, znajdź mailnews.show_send_progress i ustaw false. BTW następnym razem zadaj pytanie we właściwym dziale (oprogramowanie sieciowe), może odpowiedź będzie szybciej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam! Też mam ostatnio jakiś syf. Wyświetla mi się okienko "Certyfikat serwera wygasł". Witryna "poczta.interia.pl"używa certyfikatu ... itp. ale jego ważność wygasła... Wszedłem na certyfikaty i nic co mógłbym tam zmienić nie znalazłem. Może ktoś jest w temacie? Fenk ju! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 To nie Ty masz zmienić tylko oni. Ich certyfikat traci ważność 05.06.2005. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Czyli nie wpływa to na normalne korzystanie z konta? Przy okazji zadam Ci pytanie-zablokowała mi się poczta, wyświetla się komunikat: "Wprowadź główne hasło dla Wewnętrzne usługi kryptograficzne". Co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie mam polskiej wersji, więc nazwy mogą się trochę różnić. narzędzia --> opcje --> zaawansowane --> hasło główne - to ustawisz wszystko z hasłem głównym. A co do certyfikatu - TB tylko informuje Cię, że dzisiaj o 8:36 upłynął "termin ważności" certyfikatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Aha. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...