dymu25 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam..... 1. Możecie mi polecic jakis Acces Point z wbudowanym Menadżerem Pasma !!!!!! 2. Jak połączyc Menadzer pasma (np. BM-500 Planeta chyba) z AP ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 po pierwsze - a stac Cie na to i czy zdajesz sobie ile taki menadzer pasma kosztuje? Oraz ile kosztuja AP z wbudowanym menadzerem pasma? Jesli nie to poszukaj, tak od 1500-2000PLN zaczynaja sie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymu25 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 po pierwsze - a stac Cie na to i czy zdajesz sobie ile taki menadzer pasma kosztuje? Oraz ile kosztuja AP z wbudowanym menadzerem pasma? Jesli nie to poszukaj, tak od 1500-2000PLN zaczynaja sie ceny. 1407323[/snapback] EEEEE stary .... skąd ty wziąłeś takie ceny .... spójrz ile kosztuje Planet BM-500 ??? Zobacz : http://www.uno.pl/t_210/bm-500/ I wierz mi, ze na takie cos mnie stac :) Bardziej chodzi mi o AP z wbudowanym Menadzerem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 to sprobuj znalezc w tej cenie AP z menadzerem pasma, chetnie wezme od Ciebie linka do sklepu nawet za 1000PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymu25 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 A DOWIEM SIĘ COŚ WIĘCEJ NA TEMAT POŁĄCZENIA ACCES POINTA Z MENADŻEREM PASMA ???????? JAK TO MA WYGLĄDAĆ ???? MAMY ADSL'A ZAKOŃCZONEGO RJ45! DO PORTU WAN MENADZERA PODŁĄCZAMY ADSL (MENADZER Z RUTEREM I 4 PORTOWYM SWITCHEM) JEDEN Z PORTÓW LAN ŁĄCZYMY Z PORTEM WAN ACCES POINTA (RUTER+AP+SWITCH) Użytkownicy bezprzewodowi mieliby przydzielone statyczne IP na podstawie MAC adresu. Jak to skonfigurować, żeby wszystko dobrze chodziło ??? Przepustowości byłyby przydzielane na podstawie adresu IP !!!! Chyba trzebaby było wyłączyć NAT'a w AP ???? Nie wiem ... Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...