pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Jak ustawie napięcie na DDR AGP CHIPSET 2,85 to może mi sie coś spalić? W tej chwili testowałem na 2,75 i troszke więcej sie grzal ale temperatora to nic.Ogólnie zauważyłem że kopóter szybciej jakby pracował czy to tylko zludzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Jak ustawie napięcie na DDR AGP CHIPSET 2,85 to może mi sie coś spalić? W tej chwili testowałem na 2,75 i troszke więcej sie grzal ale temperatora to nic.Ogólnie zauważyłem że kopóter szybciej jakby pracował czy to tylko zludzenie? KOmputer się pisze przez "u"... :D A to że pracował szybciej wg mnie może być tylko złudzeniem, bo wyższa temp. powoduje zwolnienie pracy a nie przyspieszenie, oraz to że wzrost napięcia powoduje jedynie wzrost stabilności pracy. Jedan kspadek prędkości o którym mówię jest niemal niezauważalny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...