culmen Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Niewiem czy byliscie. Jak nie to zalujcie :D Na ostatnim songu jak polecialem gora czulem sie zajebiscie :D Czekam na wasze wrazenia. Cale te zawody snowboardowe byly nie wazne. Koncowka byla totalnym wypasem. Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Niewiem czy byliscie. Jak nie to zalujcie :D Na ostatnim songu jak polecialem gora czulem sie zajebiscie :D Czekam na wasze wrazenia. Cale te zawody snowboardowe byly nie wazne. Koncowka byla totalnym wypasem. 1407332[/snapback] witam :), mam wszystkie płyty Clawfinger`a, ale powiem wam że ten gościu ma beznadziejny wokal jak dla mnie, reszta spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja normalnie slucham Tech-house`u lecz na tym koncercie wybawilem sie pierwszozednie. Sorki za bledy. Powiedzmy ze mam dobry imprezowy humor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Hehehe a ktos mnie slyszal jak krzyczalem na koncercie ?:P W przerywnikach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Biggest and The Best To ma jakies przeslanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...