Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Yo Troche dziwny temat ale co tam. czy ktoś jest zarejstrowany ta forum techtronic.pl z możliwoscią zabierania głosu (a dokładniej pisania tematów) jeżeli na forum jest ktoś taki to przosze na priva. Z góry wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zajdź na forum.pasjagsm.pl To jest duzo lepsze forum i nie ma takich dzikich blokad jak na techtronic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 thx ale techtronic ciutke wieksze jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nierozumiem o jakie blokady Ci chodzi ? Jestem tam moderatorem i żadnych blokad niezauważyłem. forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają. Jak się zarejestrujesz kliknij regulamin, punkt pierwszy, podpunkt 7 i wciągu 10 sekund będziesz mógł pisać posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nierozumiem o jakie blokady Ci chodzi ? Jestem tam moderatorem i żadnych blokad niezauważyłem. forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają. Jak się zarejestrujesz kliknij regulamin, punkt pierwszy, podpunkt 7 i wciągu 10 sekund będziesz mógł pisać posty. 1407915[/snapback] ja czekalem ok. 2 dni,ale to bylo dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (...)forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają.(...) 1407915[/snapback] Hehe bardzo ciekawe :lol: A te blokady na techtronic też zauważyłem. Kiedyś się tam zarejstrowałem ale nie mogłem pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tech Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jakie blokady, takie są zasady i tyle. Wszystko jest w regulaminie napisane. Zresztą jak nie masz sprzętu do robienia telefonów to myślę że nie masz po co zaglądać na Techtronic. to jest forum dla ludzi którzy się tym zajmują a nie maja jeden telefon który padł i myślą że jak wezmą TROXa to go naprawią, czy też kabelek z allegro za 10zł który można zastosować w 99% jako linka do powieszenia prania. Pozdrawiam Admin Techtronic.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...