Skocz do zawartości
Gość

Techtronic.pl Kto Tam Sie Udziela

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

Troche dziwny temat ale co tam.

czy ktoś jest zarejstrowany ta forum techtronic.pl z możliwoscią zabierania głosu (a dokładniej pisania tematów) jeżeli na forum jest ktoś taki to przosze na priva.

Z góry wielkie dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierozumiem o jakie blokady Ci chodzi ?

Jestem tam moderatorem i żadnych blokad niezauważyłem.

forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają.

Jak się zarejestrujesz kliknij regulamin, punkt pierwszy, podpunkt 7 i wciągu 10 sekund będziesz mógł pisać posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierozumiem o jakie blokady Ci chodzi ?

Jestem tam moderatorem i żadnych blokad niezauważyłem.

forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają.

Jak się zarejestrujesz kliknij regulamin, punkt pierwszy, podpunkt 7  i wciągu 10 sekund będziesz mógł pisać posty.

1407915[/snapback]

ja czekalem ok. 2 dni,ale to bylo dawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)forum.pasjagsm.pl - jest bardzo dobrym forum jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić obudowe od fona lub podlewać kwiatki. Ich "experci" raczej na niczym innym się nieznają.(...)

1407915[/snapback]

Hehe bardzo ciekawe :lol:

A te blokady na techtronic też zauważyłem. Kiedyś się tam zarejstrowałem ale nie mogłem pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie blokady, takie są zasady i tyle.

Wszystko jest w regulaminie napisane.

Zresztą jak nie masz sprzętu do robienia telefonów to myślę że nie masz po co zaglądać na Techtronic. to jest forum dla ludzi którzy się tym zajmują a nie maja jeden telefon który padł i myślą że jak wezmą TROXa to go naprawią, czy też kabelek z allegro za 10zł który można zastosować w 99% jako linka do powieszenia prania.

Pozdrawiam

Admin Techtronic.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi