Gość marrra Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam pytanie, jak skonfigurować blaszkę kiedy mam dwie karty sieciowe, jedna wbudowana na płycie, drugą dokupiłem wczoraj i zamontowałem; a wszystko o to by uruchomić program, który potrzebuje kart sieciowej... aha, konflikt powstał po zamontowaniu neostrady, to cholerstwo coś pozmieniało (ponoż chodzi o zmienne IP) i program który mi działał przestał godać, ponoć trzeba mieć drugą kartę sieciową by z niej tylko korzystał program a z dugą współdziała neostrada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 1. Co to za program? 2. Co bylo zlego w tej zintegrowanej? 3. Czy Neo nie jest przypadkiem na modemie USB..? I pisz bardziej normlanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 no wlasnie,neo jest na USB a zintegrowana siec nie jest wcale gorsza od ten na PCI wiec ktos cie wprowadzil w blad ;p;p;p:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...