Jacka Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) ELO ELO! Przedstawiam wam film z gry na PS3. Jest to nowy Madden od EA-Sports. To jest link do filmu przedstawiającego kilka urywków z gry http://www.gametrailers.com/player.php?id=5551&type=wmv A tu kilka screenów. Zwroccie uwagę na Pixel Shader 3.0 (PS3 i PS3.0) :P Dodam ze grafika juz kopie zad, ale wezcie pod uwage, ze to jedna z pierwszych gier na PS3, w momencie gdy programisci do konca nie opanowali tej maszyny a prawie wcale. Porownajcie sobie Ridge Racer V z PS2, ktory wyszedl w dniu premiery a Gran Turismo 4 i poczujcie różnice :D Wiec, to co zaraz zobaczycie to jest przedsmak tego co nam Next-Geny zaoferują :D Fajnie fajnie tylko ten filmik nie jest na 100 % na engine gry :) W grach na PC tez mozemy obejrzec duzo filmików z taką grafiką :D Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) neonone1 musze cie zmartwic to nie jest rendering na stacji graficznej a real time trzeba sie przyzwyczajac ze gry tak wlasnie beda wygladac nie wiem czy bylo .. 40mb filmik z nowego COD2 na x360 jakosc mzoe nie rewelacja ( troche rozmyty obraz szczegolow malo widac ) ale przynajmniej jakas namiastka tej rzezi, ogromu walki, wielkosci plansz itp itd jest film Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 neonone1 musze cie zmartwic to nie jest rendering na stacji graficznej a real time trzeba sie przyzwyczajac ze gry tak wlasnie beda wygladac nie wiem czy bylo .. 40mb filmik z nowego COD2 na x360 jakosc mzoe nie rewelacja ( troche rozmyty obraz szczegolow malo widac ) ale przynajmniej jakas namiastka tej rzezi, ogromu walki, wielkosci plansz itp itd jest 1587347[/snapback] nie wiem jak wy ale ja oczekuje jeszcze lepszej grafy niż na tych filmikach. to nowa generacja konsol z niesamowitymi parametrami w porównaniu do starszej generacji która nie raz zaszokowala swoimi możliwościami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 to normalne ze chce sie od nowe sprzetu czegos nowego ale trzeba dac czas developerom niech zaczna rywalizowac... a tu cos nowego na x360 dla mnie rewelka jesli chodzi o grafike widac moc nowego x-a Project Offset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) widać moc nowego x i Offset Engine (edit) dla mnie poezja trole z 3dmarka 03 wyglądają paskudnie porównując je do tego z Project Offset Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Project Offset jak narazie jest robiony na PC'ta a wersja na konsole jest rozwazana. Nie jest to na enginie unreala tylko na Offset Engine. Wiecej info na stronie: http://www.projectoffset.com/technology.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 dzieki za poprawienie mam pytanko na kiedy jest zapowiedziana premiera?? moim zdaniem nie wczesniej niz 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Hehe, wszyscy mnie bluzgali jeszcze kilka miecha temu, ze ślepy jestem bo te screeny to prerendery, ze fanatyk jestem, bo upieram sie przy konsoli, ze niezrownowazony i bujajacy w oblokach, bo cena NG nie bedzie okolo 1600 zł a wiecej niz 2k albo i nawet 3... a teraz? Nie pytaja sie ludzie czy to prerender czy nie, tylko kiedy gra bedzie i na jaka konsole, a po oficialnych info o cenie okolo 1600 zł juz ludzie zbierają. Jak fajno byc heretykiem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) i będą nadal bluzgać jak będziesz coś takiego pisał. nie odwracaj kota ogonem!!!! bo piszesz teraz głupoty i nie wiem kogo chcesz tym przekonać do swoich racji!!!! na pierwszy rzut oka widać że to jest z gry czego nie można powiedzieć o np. killzone czy innych pre renderach. więc po co ten post ??? i jeszcze jedno co do ceny zapomnij że w Polsce np. taki xbox360 będzie kosztował tyle co w stanach lub w e.zach. bujaj w obłokach nadal Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) i będą nadal bluzgać jak będziesz coś takiego pisał. nie odwracaj kota ogonem!!!! bo piszesz teraz głupoty i nie wiem kogo chcesz tym przekonać do swoich racji!!!! na pierwszy rzut oka widać że to jest z gry czego nie można powiedzieć o np. killzone czy innych pre renderach. więc po co ten post ??? i jeszcze jedno co do ceny zapomnij że w Polsce np. taki xbox360 będzie kosztował tyle co w stanach lub w e.zach. bujaj w obłokach nadal 1599465[/snapback] W ktorym momencie odrwacam kota ogonem? W ktorym momencie pisze glupoty? Poprosze o uzasadnienie a nie puste słowa rzucone na wiatr :F Raz? Mowilem o cenie w Polsce? Nie! Mowilem za ile takie coś bedzie mozna kupic, a nie gdzie bedzie mozna kupic i po ile. Zresztą cena z allegro to też "cena w Polsce" Dwa. Nie wspomniałem o killZone zakladajac ten topic, bo nawet pokaz KillZone wtedy nie istnial wiec nie wiem skąd ten argument :F Wspomnialem o zwyklym NFL, flagowej i seryjnej gry EA Sports i wtedy zostalem zbluzgany od ślepych i fanbojów. Zresztą co do KillZone - moze to byl concept, ale ja jak i miliony graczy i redaktorow zgodnie twierdzą, ze od NG wymagają o wiele wiecej niz to co przedstawione w tym concepcie :F Teraz jest gadka "odrazu widać, ze to z gry" a wtedy bylo "jesteś slepy" wiec kto tu odwraca kota ogonem? Do tego dawałem cene 1600 zł a tyle kosztuje wersja "delux" X'a 360, a standard jest jeszcze tańszy. Nawet jak przyjmiemy ze standard bedzie u nas w Polsce w cenie 1600 zł (czyli o 100 euro wiecej) to i tak sie nie pomylilem mowiac, ze cena za taki sprzet, ktory odpali taką grafę to okolo 1600 zł (bo do pociągniecia takiej grafy nie potrzeba hdd 20GB, i bezprzedowdowych padow i sluchawek). Nawet z chorą, polską marża cena nie ma prawa tak przeskskoczyc, tymbardziej ze ceny są dla całej UE takie same. A dlaczego PS2 bylo drogie? Juz nie raz tlumaczylem, mimo to ludzie nadal bedą wracać do tego przykladu i wnioskować ze z resztą konsol sytuacja sie powtorzy. DS ma wyzsza cene w Polsce niż w Europie? A moze przez ostatnie 3 lata PS2 mozna kupic taniej w zachodniej europie? Nie! Ale n-ty raz tego tlumaczyc nie bede co i dlaczego, PS2 kosztowalo 2700 zł w Polsce :F Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) napisze ci jedno nie chce mi sie juz pisac na twoje durne wypociny the end. przeczytaj swoje posty to jest dowód Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 napisze ci jedno nie chce mi sie juz pisac na twoje durne wypociny the end. przeczytaj swoje posty to jest dowód 1599714[/snapback] Jak zwykle jak ktoś przedstawia solidne argumenty na swoją, lub obronę tematu to Ty się wycofujesz... Nie tylko w tym temacie... Durne wypociny to jest to co Ty piszesz... Jak zawsze zero konkretów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Snake, w Polsce nie marza jest chora, a podatki. Marze sa o wiele nizsze niz na zachodzie, w cywilizowanych krajach. Taka smutna prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 co do grafiki... na moim pc tez taką miałem... w fifie 2005 kiedy zawodnicy wchodzili na boisko ;] to jest to samo, to nie jest gameplay z gameplay'a widzialem 2, moze 3 urywki (2 kiedy wybiera sie costam po zlamaniu) a druga to moze z tym rzutem z piłką do linii, ale i tak kamera z bliska, a w takich grach kamere ma sie zawsze z góry... pomyslscie sobie - grac w fife/pes na takiej kamerze gdzie widac TYLKO twarz drugiego zawodnika? rendery i filmiki przed rozpoczeciem gry, lub po prostu urywki z intro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 co do grafiki... na moim pc tez taką miałem... w fifie 2005 kiedy zawodnicy wchodzili na boisko ;] to jest to samo, to nie jest gameplay z gameplay'a widzialem 2, moze 3 urywki (2 kiedy wybiera sie costam po zlamaniu) a druga to moze z tym rzutem z piłką do linii, ale i tak kamera z bliska, a w takich grach kamere ma sie zawsze z góry... pomyslscie sobie - grac w fife/pes na takiej kamerze gdzie widac TYLKO twarz drugiego zawodnika? rendery i filmiki przed rozpoczeciem gry, lub po prostu urywki z intro 1599992[/snapback] Bardziej dema technologiczne ;) Choć w tym co mówisz też jest trochę prawdy ;) Vide KillZone nowy, autorzy sami przecież powiedzieli że to "filmik" promujący gier, ala intro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wystarczylo by aby w grafice byla taka róznica jak miedzy psx, a ps2 lub xboxem. sądzac po danych technicznych nowych konsol jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wystarczylo by aby w grafice byla taka róznica jak miedzy psx, a ps2 lub xboxem. sądzac po danych technicznych nowych konsol jest to możliwe. 1600372[/snapback] pewnie tak bedzie, ale na pewno nie w grach ktore beda wypuszczone w dniu premiery tak samo bylo w przypadku xboxa... na poczatku gry ze slabą grafą, a pozniej doszly gry, które wyciagaja chyba wszystko ze sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Niewiem czemu, ale coś czuje, że X360 to będzie sh!t z pecetowymi tytułami, PS3 będzie przeciętny, zwyczajny postęp, a nRevo może pokarze coś fajnego, z czego większość graczy nie skorzysta z powodu Mariana XR5431T, bo chyba wszystkie inne możliwe tytuły zostały wyczerpane. Niewiem, może mam takie przeczucie, bo powinienem iść do klopa, albo nudzi mi się i chcę poprostu coś napisać na forum, a może jedno i drugie....... Pozatym, gdyby nie to, że niemabyć premiery w Polsce X360, to dziwiła by mnie ta cisza, Premiera światowa zbliża się coraz większymi krokami, a tu żadnej reklamy w momencie gdy powinno być najchuczniej. Już nawet nie ma kłutni na temat konsol :razz: ech..... . Edytowane 12 Września 2005 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Już nawet nie ma kłutni na temat konsol :razz: ech..... . I cholernie brakuje Ci tego, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Niewiem czemu, ale coś czuje, że X360 to będzie sh!t z pecetowymi tytułami, PS3 będzie przeciętny, zwyczajny postęp, a nRevo może pokarze coś fajnego, z czego większość graczy nie skorzysta z powodu Mariana XR5431T, bo chyba wszystkie inne możliwe tytuły zostały wyczerpane. Niewiem, może mam takie przeczucie, bo powinienem iść do klopa, albo nudzi mi się i chcę poprostu coś napisać na forum, a może jedno i drugie....... Pozatym, gdyby nie to, że niemabyć premiery w Polsce X360, to dziwiła by mnie ta cisza, Premiera światowa zbliża się coraz większymi krokami, a tu żadnej reklamy w momencie gdy powinno być najchuczniej. Już nawet nie ma kłutni na temat konsol :razz: ech..... . 1645272[/snapback] ja Xboxa 360 i tak kupie, wystarczy mi kilka tytułów. Resinedt evil 5, Forza 2, Halo 3, Shenmue 3, Project Gotham Racing 3, Gears Of War, ninja gaiden 2. nowego odworda dla tych gier warto bedzie kupic 360, a czy grafika bedzie lepsza to mnie mało obchodzi... czekam na te gry z wywieszonym jezorem. wątpie zeby któras z tych gier ukazała się na pc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ja Xboxa 360 i tak kupie, wystarczy mi kilka tytułów. Resinedt evil 5, Forza 2, Halo 3, Shenmue 3, Project Gotham Racing 3, Gears Of War, ninja gaiden 2. nowego odworda dla tych gier warto bedzie kupic 360, a czy grafika bedzie lepsza to mnie mało obchodzi... czekam na te gry z wywieszonym jezorem. wątpie zeby któras z tych gier ukazała się na pc.. 1645417[/snapback] Moge cie zapewnic ze 95% nie wyjedze na PC [; p.s. Temat znowu rusza [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) I cholernie brakuje Ci tego, prawda? 1645400[/snapback] No tak, bo niemam co pisać tutaj :P Acha, zapomniałem na wszelki wypadek podkreślić na całej lini, że to moje i tylko moje prywatne zdanie (IMHO, tak??) OT-Mam wrażenie, że wróżki jasnowidzowie, tarot itp, dużo zarabiają, więc ćwicze :P Moge cie zapewnic ze 95% nie wyjedze na PC [;Masz racje że przynajmniej 95% nie wyjdzie na pc, ale M$ chyba do końca życia będzie mi śmierdział pcetem, taki już jestem :wink: Edytowane 12 Września 2005 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) ... że to moje i tylko moje prywatne zdanie (IMHO, tak??)... 1645822[/snapback] Raczej chciales powiedziec Twoje prywatne, skromne zdanie... IMHO/In my humble opinion - Moim skromnym zdaniem... :razz: :razz: Edytowane 12 Września 2005 przez Bart17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 news z gry-online.pl: Dzień przed rozpoczęciem tegorocznej edycji targów Tokyo Game Show, w trakcie której zostanie pokazana publicznie czwarta część Metal Gear Solid, mamy dla Was gorące wieści na temat tej gry. Źródłem garści konkretnych informacji oraz pierwszych zrzutów ekranowych (prezentujących grafikę, generowaną w czasie rzeczywistym) jest znany japoński magazyn elektroniczno-rozrywkowy o nazwie Famitsu. Wspomniane screenshoty (wybrane obrazki poniżej) ukazują przyprószonego siwizną osobnika z futurystyczną opaską na oku - najwidoczniej głównego bohatera MGS4. Czyżbyśmy zatem mieli tu do czynienia ze starszym wariantem Naked Snake’a (późniejszego Big Bossa) z Metal Gear Solid 3: Snake Eater? Hideo Kojima w wywiadzie nie daje odpowiedzi w kwestii protagonisty, ale wzmiankuje np. o zaawansowanej Sztucznej Inteligencji, którą będzie można nawet przestraszyć wykonując określone działania. Docelowa platforma sprzętowa dla „czwórki”, czyli konsola Sony PlayStation 3, pozwoli utalentowanej ekipie z korporacji Konami (konkretnie ze studia Kojima Productions) pokazać klientom nie tylko oprawę wizualną o zaiste wysokiej jakości, lecz także przedstawić rozbudowany wirtualny świat z mnóstwem wrogich żołnierzy oraz poruszającymi się po miejskich ulicach maszynami kroczącymi. Ponadto pojawią się postaci, znane z innych odsłon MGS, gdyż m.in. w nowych szatach powróci Raiden, wywołujący dość mieszane uczucia po występie w Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. a tutaj troche newsów o MGS4 po angielsku: TGS 2005: First Metal Gear Solid 4 details Surprising trailer will show an older soldier that resembles Solid Snake, hinting at a futuristic timeline. Director Hideo Kojima's trailers for the Metal Gear Solid series have always contained surprises. Back when Metal Gear Solid 2 was first shown, audiences at the Tokyo Game Show were fascinated at the high-quality graphics rendered in real-time on the PlayStation 2, with some visitors mistaking that it was a pre-rendered movie. Metal Gear Solid 3's trailer teased gamers by hinting that it would take place during the cold war, making everyone wonder who the main character was. Once again, the trailer for Metal Gear Solid 4 that will be shown during Tokyo Game Show 2005 this weekend will undoubtedly surprise fans of the series. While it's only a matter of days before Konami shows off its first real trailer of Metal Gear Solid 4 at the Tokyo Game Show, the latest issue of Famitsu disclosed preliminary details on what event attendees will be seeing. As gamers may expect, the trailer will show how Metal Gear Solid 4 will be the most realistic-looking MGS yet, thanks to the PlayStation 3's high-quality graphics. But the greatest change in Metal Gear Solid 4 may not be on its surface. In what may come as a huge surprise to gamers, screenshots in Famitsu show a character resembling series hero Solid Snake--as an elderly man with gray hair, wrinkles, and a moustache. Though the older man hasn't been confirmed as Solid Snake, he seems to have all the hero's trademarks, including a gray bandana, muscular physique, and the habit of smoking cigarettes. The man wears a mechanical patch on his left eye (making him look similar to Metal Gear Solid 2's Solidus Snake), which seems to be a high-tech scope connected to his new small mech partner, Metal Gear Mark II. Metal Gear Mark II looks identical to the robot that appeared in Konami's classic game Snatcher, one of Kojima's early works. A screenshot from another scene shows a man resembling Otakon, who looks like he's in his thirties or forties. Other screenshots hint that Metal Gear Solid 4 will take place in a desolated, futuristic city rather than in a jungle like Metal Gear Solid 3. Soldiers, tanks, and two-legged mechs are seen on the roads. Talking to Famitsu, Director Kojima confirmed that Metal Gear Solid 4 will take place in a war zone. The game will feature multiple countries waging external wars and suffering from internal strife. Kojima plans to add realism to the relationships between Snake and the countries to make it more than just a simple character-enemy relationship. For example, if Snake kills a soldier from one country, he may end up allying with its opponent. Director Kojima says that he hopes to make Metal Gear Solid 4 more "natural" than previous installments in the series. With the hardware shift to PlayStation 3, the developers will be able to give natural motions and facial expressions to the characters--eliminating the need for exclamation points to appear above soldiers' heads when they recognize something. During E3, Kojima said that he wants to develop elements that aren't "visible by the eye" in Metal Gear Solid 4. He revealed to Famitsu his plans to include "mind games," which will have opponents' concentration depend on their mental condition. For example, soldiers may become weaker if they get intimidated. For fans of Metal Gear Solid 2's Raiden, Kojima confirms that he will be making a comeback in Metal Gear Solid 4. GameSpot will have more details on Metal Gear Solid 4 from the Tokyo Game Show floor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 news z gry-online.pl: Wspomniane screenshoty (wybrane obrazki poniżej) ukazują przyprószonego siwizną osobnika z futurystyczną opaską na oku - najwidoczniej głównego bohatera MGS4. Czyżbyśmy zatem mieli tu do czynienia ze starszym wariantem Naked Snake’a (późniejszego Big Bossa) z Metal Gear Solid 3: Snake Eater? łe jakos mnie to nie podnieca ze mam chodzic jakims starym prykiem.... news z gry-online.pl: Ponadto pojawią się postaci, znane z innych odsłon MGS, gdyż m.in. w nowych szatach powróci Raiden, wywołujący dość mieszane uczucia po występie w Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. 1650392[/snapback] A tu bym sie nie obrazil jak byl by Raiden lubilem tego goscia [; ...troszke spedalczony ale fajnie mi sie nim gralo <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 łe jakos mnie to nie podnieca ze mam chodzic jakims starym prykiem.... (...) 1650446[/snapback] No wygląda trochę...dziwnie ale ja tam się nie przejmuję. W SC też grasz "starym prykiem" i jest wporzo :lol: ;). Gdyby miał krótsze włosy to bym powidział że John Mullins z Soldier of Fortune wrócił :lol:. A tak bardziej serio to w pierwszym trailerze z MGS3 główny bochater też jakoś niespecjalnie wyglądał ale już w nastepnym o wile lepiej (tak przynajmniej uważam) i teraz może być podobnie, że coś się może zmienić w aparycji (ale wyszukane słownictwo :lol:) bochatera. Ale gdybamy a tak naprawdę to nic nie wiemy, może TO jest Raiden ;) ale wątpię, chociaż....upodabnia się do swojego "guru" (bandana) i włosy ma podobne (kolor)...tyle że coś stary by się zrobił od MGS2 :) więc to raczej nie on...Można się zastanawiać jednak. Przy MGS3 też zaraz wszyscy mówili że Solid a tu pupa, Naked się zrobił ;) . A tak BTW: Już sie wcześniej zastanawiałem i to chyba w tym temacie jak taki SC nowy będzie wyglądał. Ja zacieram rączki. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 W SC też grasz "starym prykiem" i jest wporzo :lol: ;) 1650474[/snapback] No tak lecz w SC nie widac wogole typka bo jest ciemno, i mnie to nie przeszkadzalo [; == MGS byal zawsze mloda seria a tu teraz taki gryps ze staruszkiem... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) JEBŁEM! 0_o 0_( ) ( o )___ ( O ) FAK! I powiecie że to nadal jest pre-render tak? Pre-reder w grze, w której twórca zawsze tworzy w grze wszystko łacznie z filmami na podstawie silnika gry i obliczania w RealTime? Snake zdziadział. Jakby tego wąsa nie miał to moze by styknoł. Ale i tak to bedzie MGS wiec da best! Edytowane 16 Września 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Ponizej obrazki (scany z Famitsu) z nadchodzącej kolejnej odłosny Devil May Cry na PS3, oczywiscie do spekulacji jest czy są to na pewno obrazki z gry czy klatki z prerendowanej animacji (trailera) , Tokyo Game Show zaczyna się juz dziś :D więc pilnie sledzcie serwisy takie jak poniższe a moze dowiemy sie czegos więcej: http://www.ps3station.com/ http://www.gamespot.com/ps3/index.html http://www.ps3insiders.com/ http://ps3forums.com/index.php http://www.ps3today.com/ ....a teraz obiecane screeny(lub klatki z animacji, dowiemy sie moze niebawem) B) http://www.gaming-age.com/cgi-bin/img.pl?i...mber/dmc4/1.jpg http://www.gaming-age.com/cgi-bin/img.pl?i...mber/dmc4/2.jpg http://www.gaming-age.com/cgi-bin/img.pl?i...mber/dmc4/3.jpg .....jesli to screeny to tak jak przy MGS4 będziemy zbierać szczęki z podłogi grając w te hity z taką grafiką :D :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 16 Września 2005 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Oto link do trailera MGS4: Guns of Patriots http://rapidshare.de/files/5151933/mgs4ps3tgs2005.zip.html Na dole strony która się ukaże kliknijcie na "FREE" a potem zaczekajcie na rozpoczęcie downloada (chyba sobie poradzicie ;) ). Pliczek waży ok 20MB. Filmik jest raczej słabej jakości (niestety) a do tego jest nagrywany kamerą więc znowu dochodzi do pogorszenia jakości ale na dobrą sprawę kolo przynajmniej nie trzęsie strasznie reką a co powinniśmy zobaczyć, widać ;) . Ja powiem tak: FILMIK JEST ZAJE*ISTY!!!!! I wszystko wsakuje na to że jest to REAL-TIME RENDERING (zresztą już na początku filmiku widzimy napis "Forget Pre-rendered Stuff" ) a jeżeli to prawda to ja już nie mam pytań!! (UWAGA OD TEGO MOMENTU SPOILERY DO KOŃCA AKAPITU!! Jeśli nie chcesz sobie psuć zabawy z oglądania to NIE CZYTAJ...Kolor specjalnie zmieniony ;) ) Wszystko wskazuje na to że "staruszek" to rzeczywście Snake (jeden dialog typu "This is Snake"), a do tego cierpi na jakąś chorobę (albo po prostu na starość) bo w pewnym momencie traci dech w piersiach i strasznie cierpi a ulgę przynosi mu wstrzyknięcie "czego" do karku (ten moment widac też na scanach). Sam początek też zastanawia bo widzimy żołdaków jak idą ulicą a my obserwujemy wszystko "z oczu" jednego z nich ("Czyżby Snake?" -pomyślałem ale szybko sprawa się wyjaśnia...zobaczcie sami). Potem standart, zrujnowane miasto, pełno patroli i "mały" oddział opancerzony "uzbrojony" we własnego Metal Gear'a...ale Snake nie jest sam. Spotyka małego Gera (Metal Gear MK II) sterowanego przez Otacona który pewnie będzie mu pomagał w trudnych sytuacjach (na filmiku przynosi Snakeowi amunicję) i ponoć jest wyposarzony w procek Cell :lol:. Co do opaski to tak jak myśleliśmy nie jest to po prostu opaska zakrywająca stracone oko czy coś (ale pewności nie mam) ale służy jako swego rodzaju lornetka (Nazywa się "Solid Eye System") zwiększająca możliwości Snake'a. Dodać muszę że całość dzieje się w "X" czasu od wydarzeń z Big Shell przy czym X to pewnie rzymska liczba 10 ale może ma ona oznaczać czas bliżej nieokreślony (ja stawiam na to pierwsze). To tyle co miałem napisać. Ja zapraszam do oglądnięcia tego filmiku bo NAPRAWDĘ WARTO!!!! EDIT: Porcja znanych screenów...tyle że w wysokiej rozdziałce: http://ruliweb.dreamwiz.com/data/rulinews/read.htm?num=13853 Edytowane 16 Września 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...