Satorii Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, miałem Zalmana 7000B CU. Kupiony za 190 zł i za tyle go popchnąłem. Żadna strata - raczej zysk(teraz kosztuje 160, czy jakoś tak). Jaki inny radiatorek możecie polecić? Zalman był świetny, ale moze jest coś lepsiejszego. WC nie wchodzi w gre. Buda jest przejściowa, wiec o miejsce nie ma sie co martwić - jak bede miał chłodzenie to wybiore obudowe. Procek Celina 335 (2,8 GHz) puszczałem na zalmanie na 3,715 GHz i było nieźle (max 55 stopni). Pozostawiam temat do rozważań dla ludzi, którzy bawią sie tym częściej niż ja. Pozdrawiam Satorii P.S. Mam chiefteca 420, 2 dyski, radka 9800, dość hałasujących elementow. Ważne żeby zestaw nie był głośny. Zalman był OK. W połączeniu z Q-FAN ASUSa było idealnie. Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Satorii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Jeżeli mozecie to wypowiedzcie sie. Z góry dzięki. P.S. Zastanawiam sie nad wentylem Zalman 7700 lub gigabyte 3d cooler ultra. Mam mieszane uczucia co do technologii heatpipe, ale skoro tyle osob tego uzywa, to znaczy ze to dziala. Z tego co sie doczytałem to zalman 7700 jest głośniejszy niż 7000 B. Gigabyte ponoć też głośny.... Co radzicie? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Satorii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...