matma6 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 czym się różmią starsze sterowniki do nVidii od nowszych . czy w grach będą zauważalne jakieś zmiany na starszych sterownikach , czy zawsze opłaca sie granie na nowszych? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jak zależy Ci na błedach w grach to starsze będą w sam raz :) Nowe maja poprawione błedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak zależy Ci na błedach w grach to starsze będą w sam raz :) Nowe maja poprawione błedy... 1407925[/snapback] Prawda z tym ze te stery sa pisane pod najnowsze grafy i u uzytkownikow starszych kart(np moja ti 4200) pociaga to za soba spadek fps'ow Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez co3en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 grałem jakiś czas temu na starszych sterach i wszystko było OK. teraz mam najnowsze i w grach takich jak FIFA 2005 , champions league 04/05 , NBA 2005 (wszystkie pod EA sport) obraz skacze i nie da się grać . moja karta to GeForce 3Ti 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja tam regularnie instaluje najnowsze sterowniki. Wszytsko zalezy od karty. W nowszych sterach niemasz błędów ale np. niesa kompatybilne z riva tunerem(chyba musze sciagnac nowsza wersje :razz: ) Bo przy wlanczaniu kompa mam taktowanie 2d zawyzszone do 3d i musze zmniejaszac ale jest ok. Na nowszych sterach teoretycznie powinna byc lepsza jakosc obrazu. PZDR :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Hmm.. ja tez zwykle instalowalem w miare nowe steru chwile po ich wydaniu, ale odkad nacialem sie na 66.93, to dalem sobie spokoj. Nie wiem, jak na innych kartach/konfiguracjach, ale u mnie pod 2k3 powodowaly problemy w wiekszosci gier i wieszaly system. U brata pod XP takze byly problemy. Teraz zmienilem na 56.72 i jest ok. 70/71.xx nie testowalem jeszcze... A co do spadku FPS, to tez cos w tym jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...