Dr_Dres Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Czym może być spowodowane nagłe resetowanie się komputera może słabym zasilaczem ? Mam d1200 25 ram geforcde 2mx,sblive,dysk nagrywarkę i czytnik cd a zzasilacz tylko 250 W ... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Czym może być spowodowane nagłe resetowanie się komputera może słabym zasilaczem ? Mam d1200 25 ram geforcde 2mx,sblive,dysk nagrywarkę i czytnik cd a zzasilacz tylko 250 W ... 8O Mozliwe, bardzo mozliwe. Mi komp trybil dlugo stabilnie na takim zasilaczu az pewnego dnia wstal i padl. Wiecej sie nie podniosl. Wymienilem zasilacz i znowu jest cii :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 A jaka masz plyte, czesto tez przyczyna sa zbyt wysrobowane parametry w biosie i dot. to najczesciej pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ECS 7S5A w biosie ustawiłem wszystko na optimal settings i nie zmieniałem ustawień pamięci, teraz mam je taktowane na 100 bo jak są na 133 to się wiesza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 qp nowy zasilacz, powinno pomooc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Niekoniecznie zasilacz, zanim kupisz nowy pozycz od kumpla, i wtedy sprawdz czy komp ci sie restetuje, jeżeli problem zniknie, to wiadomo co musisz zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 podlaczaj po kolei i sprawdzaj kiedy sie zacznie wieszac zaktualizuj bios plyty od kiedy sie zaczal wieszac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 od kiedy sie resetuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Właściwie od kiedy kupiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Czym może być spowodowane nagłe resetowanie się komputera może słabym zasilaczem ? Mam d1200 25 ram geforcde 2mx,sblive,dysk nagrywarkę i czytnik cd a zzasilacz tylko 250 W ... 8O Tez taki mialem problme jak ty myslalem ze to od plyty glownej a potem zobaczylem ze to jest od pie...(piiiiiiiiiii) :) Zasilacza :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...