SarmaX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam! Mam strasznie dziwny problem. Kiedy wlaczam kompa, normlanie sie uruchamia, poakzuje sie 'Zapraszamy' i nagle zwis explorera. pokazuje sie kilka ikonek i koniec, nic nie dziala. Musze wejsc w menadzer zadan, zamknac exlorer.exe, potem go jesczez raz uruchomic i dziala (czasami nawet 2,3 razy trzeba tak robic). Juz nie wiem co moge zrobic, a jest to troche irytujace za kazdym razem tak sie bawic... Mam WIN XP PRO bez SP. Dzieki wiielkie za odpowiedzi! cya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ściągnij sobie program XoftSpy i hijackthis i one wszytko CI naprawią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No niestety nic nie daly w/w progsy. Jakies inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 to źle ze nie pomogły ale za to przyspieszyły troche winde a zobacz programem PCMedik przywraca standartowe ustawienia windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...