willthadogg Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam jestem tutaj nowy i mam pytanie miałem kiedyś dyskietkę do biosu że jak ją włożyłem to OMIJAŁO nie kasowało hasło z biosu i czy jest coś takiego jeszcze dostępne? jaki to program"? i jakim programem moge sprawdzić jakie mam hasło? brat mi zakłada po chamsku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wpisuje sie specjalne haselka -->> google.pl ;) Ja mam tylko do swojej bylej plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willthadogg Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a mam amibios can somebody help me :cry: bo uniwersalne chyba mi nie wchodzą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zrób ClearCmos - hasło powinno się skasować - potem musisz tylko ustawić wszystko tak jak było (np. FSB żeby procek pracował z prawidłową częstotliwością) i wpisać swoje hasło do Bios'a. Teraz to brat będzie miał kłopot :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willthadogg Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 znam to ale właśnie musze ominąć on nie może się o tym dowiedzieć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ale właśnie musze ominąć on nie może się o tym dowiedzieć :/ 1408040[/snapback] Ominac sie nie da, albo znasz haslo badz stotujesz jakies uniwersalne albo korzystasz z opcji 'Clear CMOS'. Nic innego nie wymyslisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No nie wiem ;) są programy do łamania hasła w biosie ale to trwa i nie bawiłem się tym........ I chyba te programy były pod windę :>? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Owszem sa, ale zlamanie hasla != ominiecie hasla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 program do wyciagania hasła z biosu itd tu masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willthadogg Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 thnx ale jak teraz tego użyć?? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Masz szczescie :) amibios to bedzie po prostu "AMI" "Ami" badz "ami" Kotres z tych hasel podziala na 100%, pamietam bo moj staruszek jak mialem kare to mi zalozyl. Sie w[ciach!]ilem i pojszlem do kafejki. 3 Godziny na stronach hakerskich i do tej pory robilem go w ciach!a :lol: , szkoda ze sie plyta spalila, a kartke z haslami do innych plyt glownych zgubilem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...