swiety Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam . zainstalowałem SUSE 9.2 w wersji 64bit. Mam też zainstalowaną gre AmericasArmy typową pod linuxa. Gra śmiga że chej jedynie są dwa problemiki . 1. nie moge uzyskac cieni w grze. w grze mam ustawione na max nieststy w trakcie gry brak. Jak uruchomić maksymalne cienie? czy gdzies w sterownikach ekranu trzeba cos uaktywnić? 2. dzwiek. mam zainstalowane stery ALSA 1.0.8 (SoundBlaster LS). wszystko słychać aż za dobrze. tzn że sciągam wszystkie dzwieki z całej mapy. Dodatkowo pomimo zainstalownia dzwięku , w ustawienia nie można ustawic urządzeni MIDI . poprostu nie ma nic do wybrania. czy trzeba cos dodatkowo doinstalowac do sterowników ALSA 1.0.8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam . zainstalowałem SUSE 9.2 w wersji 64bit. Mam też zainstalowaną gre AmericasArmy typową pod linuxa. Gra śmiga że chej jedynie są dwa problemiki . 1. nie moge uzyskac cieni w grze. w grze mam ustawione na max nieststy w trakcie gry brak. Jak uruchomić maksymalne cienie? czy gdzies w sterownikach ekranu trzeba cos uaktywnić? 2. dzwiek. mam zainstalowane stery ALSA 1.0.8 (SoundBlaster LS). wszystko słychać aż za dobrze. tzn że sciągam wszystkie dzwieki z całej mapy. Dodatkowo pomimo zainstalownia dzwięku , w ustawienia nie można ustawic urządzeni MIDI . poprostu nie ma nic do wybrania. czy trzeba cos dodatkowo doinstalowac do sterowników ALSA 1.0.8? 1408036[/snapback] A jaka karta, może po prostu sterowniki niedopracowane? Niestety jeszcze teraz sterowniki 64-bitowe są gorsze niż 32-bitowe (zwłaszcza ATI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 karta NV 6600GT pci-e . a tak samo jest na 32 bit wersji systemu . dalej czekam na podpowiedzi. szukalem na forach ale nie znalazlem nic w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...