mikolaj2277 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 kupilem laptopa hp zd 8060 us (p4 3.2,512 ram,100HDD,ble ble.) i dostalem do niego w zestawie tuner tv (zewnetrzny USB) o nazwie hp dual tv tuner.Mam system xp miedia center 2005 i problem polega na tym ze nie moge ustawic sygnalu(wiem ze w usa jest inny standard).Pytanie moje: czy jest to problem softu czy tunera??.Probowalem kilku innych programow do odbioru tv -sygnal zostal wykryty ale bez kolorow i dzwieku!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Przestaw na PAL-B (programowo) jak masz możliwość. Poprawione ;) Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Przestaw na NTSC (programowo) jak masz możliwość. 1408193[/snapback] Chyba raczej z NTSC na PAL... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...