Pabloo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Założyłem nowe forum. Zachęcam was do rejestracji na nim i proszę mi nie mówić że jest takich fór pełno w sieci bo wy i tak korzystacie z tego samego. Moje forum :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 swietlanej przyszlosci ci nie wroze:) jaki jest normalny adres:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 najpierw dopracuj ! dopiero później reklamuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Dobry pomysl mi podsunales. Takich for jest pelno w sieci, a my tak kozystamy tylko z niewielu :> A tak na powaznie, to jak masz ochote to sobie zakladaj, ale prawda jest taka, ze nie rozinie sie ono jakos znaczaco napewno. A czym wogole masz licencje na IPB ? :> Ostatnio tu juz jedna osoba utrzymywala, ze tak po czym sie okazalo, ze poprostu klamie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Przynajmniel bys jezyk zmienil Przeciesz wystarczy tylko wrzucic plik na serwer ktory doda jezyk polski :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Po pierwsze nic nowego, a po drugie: Co z licencją, jeśli jej nie masz to nieciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Po pierwsze nic nowego, a po drugie: Co z licencją, jeśli jej nie masz to nieciekawie. 1408996[/snapback] To jest (jesli mnie oczy nie myla) preinstalowana wersja 1.3. Sama wersja 1.3 dostepna byla za darmo, a jako ze prawo nie dziala wstecz wiec mozna z niej legalnie korzystac. Nie zmienia to jednak faktu, ze jest to kolejne forum niepotrzebne praktycznie nikomu poza jego tworcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Założyłem nowe forum. Zachęcam was do rejestracji na nim i proszę mi nie mówić że jest takich fór pełno w sieci bo wy i tak korzystacie z tego samego. 1408203[/snapback] To twoje forum to calkiem fajna fura C: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To jest forum o poradach? Bardzo szeroki temat... Poza tym już pod innym forum to pisałem. Jak mnie przekonasz że warto jest tam pisać, kiedy mamy tu pikne forum na tłiku? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Fajna rzecz: (na czasie...) free forum hosting and message board hosting nieprawdaż??? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Fajna rzecz: (na czasie...) 1410505[/snapback] Poprawiam link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...