MadMaike Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 undefined Nie dziala mi dc++, a dokładnie nie umie się połączyć z nikim. Jak instaluje neostradę bez ich aplikacji dostępowej, po prostu na swój sposób to dc++ działa. ale komputer sie wiucha a w szczególności pasek zadań. Cos mósi być w ustawieniach połączenia ale nie wiem co. Please help me!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tzn. nie mozesz wejsc na zadnego hub'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMaike Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 na huba wchodzę ale kiedy chce coś sciągnąc wypisuje mi że czas połączenia przekroczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMaike Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 zainstalowałem servic pack 2 i już jest po kłopcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) To teraz sciagnij sobie w miare nowa polska wersje xp-anitispy i wylacz tam rezerwacje bodajze 10% szerokosci pasma oraz zwieksz ilosc jednoczesnych polaczen do serwera. Na SP2 opcje te sa dosc odczuwalne ;) Taka mała rada odemnie moze troche Off-Topic :) -EDIT- zeby nie bylo tak calkiem Off-Topic to dodam, ze przed instalacja SP2 wina mogla lezec po stronie systemowego firewalla :mur: , lepiej zaopatrzyc sie w lepszego a tamto badziewie wylaczyc :wink: Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez HoMisiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...