ryjeq Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) do usuniecia Edytowane 3 Stycznia 2006 przez ryjeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Oceniamy :-P Szkoda ze na lycosie. W sumie to powiem Ci ze kolejne forum u komputerach, ktoremu nie wroze zbyt duzego rozwoju. A i jeszcze co do loga w lewym gornym rogu, to lekko profanacja jakas :> Obudowa codegen'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Już dałeś? Dałeś ponad miesiąc temu! Zapamiętałem tego nieszczęsnego codegena (i mój post). Czy wy ludzie myślicie, że tematy są kasowane jak znikną z pierwszej strony? :lol: Masz: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=121055 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ooo twego poprzedniego nie widzialem. Ale widze, ze nie tylko mi sie zucil w oczka lycos i ten nieszczesny codeshit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Znajdź czego potrzebujesz !! ... niczego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tak, tak ale my zle bestie jestesmy... Tylko po co w takim razie wystawiasz do oceny skoro nie przyjmuejsz krytyki? :mur: Czemu sie uczepilismy lycosa? A czy Tobei nie przeszkadza chociazby ta reklama z prawej strony? Czemu sie uczepilismy Codegena? A czy wiesz cos nt zasilczy tej firmy? Obudowy rowniez nie mniej "fajne". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 OK reyjeq. To ja powiem tak: Nie uczepiłem się tego CDG, tylko niestety tak jakoś się stało, że ta grafika z nim zapadła mi w pamięć. Może przez to jest nawet fajnie zrobiona. Miałem cię zje...chać za zdublowany post, bo gdyby to ode mnie zależało to za akcję którą tutaj zrobiłeś, dostałbyś co najmniej ostrzeżenie. Wspomniałem tylko tutaj o poprzednim temacie, i kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale zasadnicze pytanie (kij z lycosem): Jak mnie, użytkownika tweak.pl chcesz przekonać do swojego forum? Jak chcesz przekonać innych użytkowników aby się tam wypowiadali, skoro jest całe mnóstwo forów tego typu na sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...