przemek2f Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam mam pewien problem kumplowi spaliła sie elektronika od hdd maxtora diamondMax9 plus 200gb ata 133 8mb cache i ja mam maxtora diamondMax9 plus ata 133 8mb cache ale 80gb i czy wie ktos czy cos moze sie stac jak przełorze elektronike z mojego hdd (80gb) do jego hdd (200gb) ?? Chcemy tylko sprawdzi czy reszta jego hdd jeste sprawna ewentuwalnie zgrac dane. Prosze o pomoc jak ktoś coś wie. Pozadrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja przekałdałem elektronike z caviara 20 do 40 bo też padła niestye nic nie zdziałałem. ale i nic sie nie uszkodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jest to fizycznie mozliwe ale logicznie to juz nie i nie bedzie działać oprócz tego ze silnik się zakręci i zacznie walić głowicami. Nawet jak bedzie elektra od 200 gb to musi sie zgadzac firmware i S/N inaczej tez beda kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam mam pewien problem kumplowi spaliła sie elektronika od hdd maxtora diamondMax9 plus 200gb ata 133 8mb cache i ja mam maxtora diamondMax9 plus ata 133 8mb cache ale 80gb i czy wie ktos czy cos moze sie stac jak przełorze elektronike z mojego hdd (80gb) do jego hdd (200gb) ?? Chcemy tylko sprawdzi czy reszta jego hdd jeste sprawna ewentuwalnie zgrac dane. Prosze o pomoc jak ktoś coś wie. Pozadrawiam :) 1409062[/snapback] Zrób fotki tych dyskow i wrzuc ;) n.p przy Caviarach jest taka sprawa ze maja oznaczenie n.p 00GVA0 00CRA1 jak mnie sie spalil Caviar to czytalem na forach i podobno mozna w obrębie tego oznaczenia zamieniac elektroniki jak idzie czyli jak ma oznaczenie n.p 00CRA1 to mozna do wszystkich ktore tez to mialy. Ja mialem farta i znalazlem drugi taki sam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...