gr0szek_ Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 mam tracera 727 i ma on ok 13 cm szerokosci. chcialbym sobie zakupic Chieftec'a tylko ze on ma 15 szerokosci. co mozna zrobic zeby szedl? przelozyc do obudowy zasilacza tego co teraz mam?(wejdzie <_< ) jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mam tracera 727 i ma on ok 13 cm szerokosci. chcialbym sobie zakupic 1409218[/snapback] jak sie nie mieści :blink: :blink: :blink: to połóż zasilacz na obudowie, ja tak mam i jest git, przylepiłem go taśmą dwustronną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zrobić modzika zasilacza, nowy sześcian :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...