komarekpl Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Słyszałem o programach , które robią zdjęcia z dużym zoomem ,i z dużą rozdzielczością ! Mógłby ktoś mi pokazac takie zdjęcie jak wychodzi ?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Niesprawdzanie, ale chyba powinien działać. CameraFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 PhotoAcute - robi fotki 1280x960 (nie polecam) Photo fusion, Photographer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam ! A ma ktoś może zdjęcia jakie wychodzą w takim programie ?? i potem na kompie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A nie wie ktoś czy jest taki program do N 7610? Czy w 1Mpix'elowym aparacie nie da sie jush poprawiać?:/ @komarekpl Mi na 7610 wychodziły gorsze nish na standartowym aparacie...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (...) @komarekpl Mi na 7610 wychodziły gorsze nish na standartowym aparacie...:| 1412604[/snapback] To chyba normalne ze z telefonu zdjęcia będą wychodziły gorsze niż z aparatu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...