HELLBOY Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Aby opisać tę stronkę posłużę się cytatem z tej strony: Czy zastanawiałeś się gdzie krążą pieniądze po tym jak je wydasz? My tak. Przyłączając się do naszej zabawy również tego się dowiesz. Po podaniu nominału i serii banknotu dowiesz się skąd do ciebie dotarł. Jeżeli się zarejestrujesz będziesz mógł śledzić całą drogę swoich pieniędzy. To może być ciekawe. http://www.b24.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 maja wpisy ok 17k banknotow wiec male prawdopodobienstwo ze akurat Twoj sie tam znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 prawdopodobieństwo bardzo małe, ale jeśli się znajdzie swój banktnot to chłopaki się bardzo podniecą, rozdygotają, itp. Szkoda dla mnie zachodu bo co z tego gdzie wcześniej był, ważne co można za niego mieć dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cman Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 W sumie ja wcale nie jestem ciekaw. Jak juz go wydalem to niech idzie, wole sie zajmowac tym, na co go przeznaczylem. Moim zdaniem to strata czasu. Lepiej zajmowac sie monitorowaniem przedmiotow, ktore maja dla nas wieksze znaczenia, a ktore sa narazone na kradziez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ostatnio chcialem zaczac znakowac swoje monety :D chcialem sprawdzic, czy kiedys do mnie wroci jakas moneta :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a moze to mafia jakas zalozyla ta stronke zeby miec numerki do nowo-drukowanych banknocikow? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...