Aurora001 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Pomagac koledze podkrecic kompa na odleglosc :F nie bijcie :P On ma mobo Procomp BVC8A i P3 600mhz... Wiadomo zeby fsb 133 poszlo bez zgrzytow musze to zrobic zworko bo inaczej dzielnik zabije grafe i dysk... Dorwalem manuala do plyty... wszystko wyjasnione ale nie ma napisane gdzie dokladnie jest ... POzniej wrzuce zrzut z manuala w postaci screena... Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Help? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F!lip` Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) To ja jestem tym kolegą, chciałem poprawić, bo zauważyłem błąd: chodzi o płytę Procomp BVC3A. I jeszcze link do screena, o którym napisane jest wyżej: screen Będe wdzięczny za pomoc. Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez F!lip` Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 JP6 jest pomiędzy slotem AGP a pierwszym PCI :D SW1 i JP2 - obok gniazd audio ... znajdziesz, jest tam napis i tabelka (przy JP6 też ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...